Αρχική » Ποδόσφαιρο

Ψήθηκε ο κόσμος του Ολυμπιακού με Τέγιο ή μήπως όχι;

Ο περισσότερος κόσμος του Ολυμπιακού είναι ενθουσιασμένος με μια πιθανή απόκτηση Τέγιο. Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι που δεν ψήνονται.

Upopsi Team Ποδόσφαιρο Γενικά
Ο περισσότερος κόσμος του Ολυμπιακού είναι ενθουσιασμένος με μια πιθανή απόκτηση Τέγιο. Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι που δεν ψήνονται.

Οι περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού είναι «ψημένοι» με την πιθανή απόκτηση του Κρίστιαν Τέγιο. Βέβαια, δεν είναι σίγουρο πως ο άλλοτε παίκτης της Μπαρτσελόνα θα πιάσει λιμάνι. Στο Twitter γίνονται πάλι πραγματάκια είναι η αλήθεια. Κάπου λογικό, από τη στιγμή που ο Γκάρι Ροντρίγκες βγήκε σακάτης και τον παρουσιάζουν με Κωνσταντίνο Κατακουζηνό.

Το γεγονός πως ο Τέγιο είναι εκτός ομάδας και εκτός προετοιμασία είναι λογικό να επηρεάζει σε ένα βαθμό. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι σε μία κατάσταση ημιάγρια με τις τελευταίες εξελίξεις. Τα περισσότερα τιτιβίσματα βέβαια είναι υπέρ του ερχομού του Ισπανού πρώην παίκτη της Μπέτις. Ειδικά από τη στιγμή που το «ερυθρόλευκο» ρόστερ έχει ξεμείνει από ακραίους εξτρέμ.

Ας μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ψάχνουν εδώ και καιρό έναν νέο Ποντένσε. Μπορεί να είναι ο Τέγιο αυτός; Θα αποκτηθεί; Θα δούμε. Ως τότε, ας δούμε μερικές αντιδράσεις από τα tweets των οπαδών του Ολυμπιακού.

Τα Tweets για τον Τέγιο από τον κόσμο του Ολυμπιακού

 

Κλάμα με τη φωτό Μέσι

Εδώ και λίγη ώρα μόλις μαθεύτηκε πως δεν προχωρά πιθανώς του Τέγιο

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ