Αρχική » Ποδόσφαιρο

Πληρώνει τα λάθη του καλοκαιριού ο Μαρινάκης και προχωρά ο σχεδιασμός

Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη τον προγραμματισμό του, για τη νέα χρονιά.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Γενικά
Πληρώνει τα λάθη του καλοκαιριού ο Μαρινάκης και προχωρά ο σχεδιασμός

Πληρώνει τα λάθη του καλοκαιριού ο Μαρινάκης και προχωρά ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

Ο Ολυμπιακός από το καλοκαίρι μέχρι και τώρα βρίσκεται σε μία περίεργη κατάσταση, έχοντας αποκλειστεί από την Ευρώπη και βρισκόμενος δέκα βαθμούς μακριά από την κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα, οι ερυθρόλευκοι έχουν αλλάξει σχεδόν όλο το ρόστερ των παικτών που ξεκίνησαν την φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια του Ολυμπιακού ενώ χάθηκαν και πολλά εκατ. ευρώ από τους ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς σε Champions League, Europa League και Conference League.

Όμως, τα χρήματα που χάθηκαν απο τον Ολυμπιακό φέτος κάπως έπρεπε να βρεθούν για να συνεχίσει ο προγραμματισμός της ομάδας.

Πληρώνει τα λάθη του καλοκαιριού ο Μαρινάκης και προχωρά ο σχεδιασμός

Έτσι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έβαλε το χέρι στην τσέπη, καλύπτοντας αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15 εκατ. ευρώ (είχε γίνει και άλλη τον περασμένο Φεβρουάριο, ύψους 10 εκατ. ευρώ).

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τα λάθη πληρώνονται και ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έβαλε το χέρι στην τσέπη, πληρώνοντας τα λάθη του καλοκαιριού.

Πλέον σκοπός είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ώστε να καλυφθεί επικοινωνιακά όσο το δυνατόν περισσότερο η φετινή ζημιά αλλά και για να διεκδικήσουν οι ερυθρόλευκοι την είσοδό τους στους ομίλους του Champions League.

Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη τον προγραμματισμό του, για τη νέα χρονιά, για τους παίκτες του θα φύγουν και για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση.

Δηλαδή, ακόμα και σε περίπτωση νέας απώλειας ο Μίτσελ δεν πρόκειται να απομακρυνθεί άμεσα (σ.σ. αφήνουμε ανοιχτό ένα ενδεχόμενη σε περίπτωση μεγάλης… στραβής). Ο Ισπανός προπονητής έχει αποφασιστεί να παραμείνει στον πάγκο έως το καλοκαίρι και να εξαντληθούν οι πιθανότητες με αυτόν στον πάγκο.

Αν όμως οι εμφανίσεις των ερυθρόλευκων παραμείνουν μη πειστικές, τότε θα ενεργοποιηθεί η απόφαση για εύρεση νέου προπονητή από τον Μάρτιο, ΧΩΡΙΣ όμως αυτός να αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας. Θα μαθαίνει την ομάδα, θα κάνει τον προγραμματισμό του για την καλοκαιρινή προετοιμασία και το χτίστιμο της ομάδας, όμως στον πάγκο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα κάθεται ο Μίτσελ.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ο Έλληνας παίκτης που έχει εκθέσει Μαρτίνς και Κορμπεράν και ανάγκασε τον Μίτσελ να αλλάξει γνώμη

Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης είναι πλέον και τακτικά καλύτερος

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ