Αρχική » Ποδόσφαιρο

Πέδρο Μαρτίνς: Πώς δεν τον έβγαλαν από το γραφείο του με την καρέκλα – Ούτε με εγχείρηση δεν έφευγε από τον Ολυμπιακό

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού το είχε πει ξεκάθαρα μόλις λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα και παρά το 0-4 όμως λίγοι το κατάλαβαν.

Διονύσης Αντωνέλλος Ποδόσφαιρο
Πέδρο Μαρτίνς: Πώς δεν τον έβγαλαν από το γραφείο του με την καρέκλα - Ούτε με εγχείρηση δεν έφευγε από τον Ολυμπιακό

Ούτε με… εγχείρηση δεν έφευγε από τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού το είχε πει ξεκάθαρα μόλις λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα και παρά το 0-4.

Πως δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό του η λέξη παραίτηση.

Από πολλούς αυτή η έκφραση του Πέδρο Μάρτινς μπορεί και να έγινε κατανοητή ως μία προσπάθεια να διαπραγματευτεί τη λύση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, χωρίς να μπαίνει στο κάδρο η παραίτηση. Αυτό ήταν η μία άποψη.

Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία κάνουν λόγο για… έκπληξη του Πέδρο Μαρτίνς από την απόφαση της ομάδας του Πειραιά να τον απομακρύνει από το πάγκο του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με το noticiasaominuto.com ο Ολυμπιακός «εξέπληξε τους πάντες ανακοινώνοντας νέο προπονητή χωρίς να απολύσει τον νυν».

Μάλιστα, όπως σημειώνεται ακόμη «και ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς αιφνιδιάστηκε με την επιβεβαίωση της άφιξης του Κάρλος Κορμπεράν για να αναλάβει την τύχη του νυν πρωταθλητή Ελλάδας».

Πέδρο Μαρτίνς: Πώς δεν τον έβγαλαν από το γραφείο του με την καρέκλα – Ούτε με εγχείρηση δεν έφευγε από τον Ολυμπιακό

Με λίγα λόγια, οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν πως ο Πέδρο Μάρτινς, ακόμα και λίγο πριν περάσει την πόρτα του Ρέντη ο Κάρλος Κορμπεράν, πίστευε ότι θα γυρίσει το χαρτί ή ότι θα μείνει τελικά στον Ολυμπιακό.

«Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό, καθώς πίστευε ότι συνέχιζε να πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να ηγηθεί της ομάδας τη νέα σεζόν», αναφέρουν οι Πορτογάλοι.

Βέβαια, όπως σημειώνεται στο πορτογαλικό ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές, Ολυμπιακός και Μαρτίνς, κατέληξαν «σε προφορική συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου και η επίσημη συμφωνία αναμένεται να γίνει σύντομα».

Όπως έχει αναφερθεί δεν υπήρχε περίπτωση να μην υπάρξει φιλικό διαζύγιο, αφού Μαρινάκης και Ζάχαβι (σ.σ. ο εκπρόσωπος του Πέδρο Μαρτίνς) τα είχαν βρει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε, σύμφωνα με πληροφορίες, περί τις 900.000 ευρώ, όσο ήταν το συμβόλαιό του για κάθε χρόνο παραμονής του στον Ολυμπιακό (διετές) και οι δύο πλευρές χώρισαν φιλικά.

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ