Αρχική » Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακος: Όταν οι ακαδημίες του Ολυμπιακού πλήγωσαν τον Ολυμπιακό και αυτές του Παναθηναϊκού τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι

Τα... περίεργα της ζωής στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακος: Όταν οι ακαδημίες του Ολυμπιακού πλήγωσαν τον Ολυμπιακό και αυτές του Παναθηναϊκού τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακος: Όταν οι ακαδημίες του Ολυμπιακού πλήγωσαν τον Ολυμπιακό και αυτές του Παναθηναϊκού τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι τότε κάτι δεν… γίνεται σωστά στις ακαδημίες των δύο ομάδων.

Το ντέρμπι των «αιωνίων» για το Κύπελλο Ελλάδας στη Λεωφόρο είναι παρελθόν. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με το τελικό σκορ στο 1-1.

Το γκολ για τον Ολυμπιακό ο καλύτερος παίκτης του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ενώ ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό ο Φώτης Ιωαννίδης.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακος: Όταν οι ακαδημίες του Ολυμπιακού πλήγωσαν τον Ολυμπιακό και αυτές του Παναθηναϊκού τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι

Δύο Έλληνες ήταν από τους βασικούς συντελεστές του ντέρμπι και ενώ ο Φώτης Ιωαννίδης έχει ήδη στρέψει τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών κλαμπ επάνω του, με τις πολύ καλές εμφανίσεις που κάνει και τα γκολ που πετυχαίνει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έκανε πέρσι το βήμα να φύγει από τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα, για την πορτογαλική Σπόρτινγκ, όμως δεν βρήκε χρόνο και γύρισε στην Ελλάδα, το καλοκαίρι, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Τι είχαμε όμως στο ντέρμπι ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός;

Το γκολ του Ολυμπιακού το έβαλε ο Αλεξανδρόπουλος που προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και το γκολ του Παναθηναϊκού το έβαλε ο Φώτης Ιωαννίδης που προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, από τις οποίες έφυγε πριν από καμιά δεκαριά χρόνια όταν υπήρξε διαφωνία του πατέρα του, βετεράνου παίκτη του Ολυμπιακού Βασίλη Ιωαννίδη με τους ανθρώπους των «κόκκινων» ακαδημιών.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Πάει και για άλλον παίκτη ενώ φαινόταν πως δεν θα κάνει άλλη προσθήκη εκεί

Ολυμπιακός: Ο παίκτης των 39 ετών που λείπει πολύ από τον Ολυμπιακό

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ