Αρχική » Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Για μισό Σπόραρ έχασε ο Αλαφούζος το πρωτάθλημα ή είναι άλλου το πρόβλημα του ΠΑΟ;

Η διαφορά στα μπάτζετ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ είναι κάπου στα τρία εκατομμύρια.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Παναθηναϊκός: Για μισό Σπόραρ έχασε ο Αλαφούζος το πρωτάθλημα ή είναι άλλου το πρόβλημα του ΠΑΟ;

Παναθηναϊκός: Για μισό Σπόραρ έχασε ο Αλαφούζος το πρωτάθλημα ή είναι άλλου το πρόβλημα και δεν το ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΟ;

Ο Παναθηναϊκός έχασε το πρωτάθλημα ή μάλλον ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα, το οποίο τελικά πανηγύρισε η ΑΕΚ.

Τι πήγε λάθος όμως φέτος στον Παναθηναίκό και ο Γιάννης Αλαφούζος δεν κατάφερε να κάνει διπλή την επιτυχία για τον Παναθηναϊκό;

Τώρα σωστά θα αναρωτηθεί κανείς γιατί γίνεται λόγος για διπλή επιτυχία των «πράσινων». Η πρώτη επιτυχία για τον Παναθηναϊκό είναι η επιχειρηματική. Επιχειρηματικά λοιπόν ο Παναθηναϊκός είναι επιτυχημένος.

Χωρίς χρεη, με κόσμο και καλή ομάδα, προπονητή και σταφ.

Παναθηναϊκός: Για μισό Σπόραρ έχασε ο Αλαφούζος το πρωτάθλημα ή είναι άλλου το πρόβλημα του ΠΑΟ;

Τι πήγε λάθος όμως;

Η διαφορά στα μπάτζετ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ είναι κάπου στα τρία εκατομμύρια. Όσο ο μισός Σπόραρ δηλαδή. Αυτό ήταν που στοίχισε στον ΠΑΟ;

Και όμως, υπάρχουν κάποιες φωνές οι οποίες στέκονται σε αυτό. Δηλαδή στο ότι ο Παναθηναϊκός και ειδικά το σταφ του Γιοβάνοβιτς δεν βοήθησε την ομάδα, όταν ήταν εμφανές πως χρειάζονται παίκτες.

Μην ξεχνάμε πως ο Παναθηναϊκός είχε στην διάθεσή του έναν περισσότερο χρόνο από την ΑΕΚ για να φτιάξει το ρόστερ του, ενώ η ΑΕΚ σε μόλις έναν χρόνο κάλυψε τις ανάγκες ετών.

Έχασε λοιπόν ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα για μισό Σπόραρ; Ίσως τα πράγματα να είναι τόσο απλά. Και να έχασαν οι πράσινοι το πρωτάθλημα για λίγα… εκατομμύρια επένδυσης ακόμα.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει απλά το πρωτάθλημα

Ο φόβος στο λιμάνι για… νέο Ελ Αραμπί

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ