Αρχική » Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Τον είχαν για τελειωμένο και θα φέρει εκατομμύρια επιπέδου Champions League;

Ένας ακομα παίκτης των ερυθρόλευκων φαίνεται πως αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Γενικά
Ολυμπιακός: Τον είχαν για τελειωμένο και θα φέρει εκατομμύρια επιπέδου Champions League;

Ολυμπιακός: Τον είχαν για τελειωμένο όμως τώρα πιστεύουν ότι θα φέρει εκατομμύρια επιπέδου Champions League στην ομάδα του Πειραιά.

Περίοδος… αναγεννήσεων στον Ολυμπιακό, όπου οι ερυθρόλευκοι βλέπουν τον έναν παίκτη μετά τον άλλο να βρίσκουν τα πατήματα τους, ανοίγοντας… την όρεξη για μεγάλα πράγματα.

Μετά τους Κώστα Φορτούνη και Παναγιώτη Ρέτσο, οι οποίοι μοιάζουν στην χειμερινή προετοιμασια των ερυθρόλευκων με άλλους παίκτες, βελτιωμένους προς το καλύτερο σε όλους τους τομεις, ένας ακομα παίκτης φαίνεται πως αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Ο λόγος για τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος δεν είναι υπερβολή να πει κανείς οτι βρέθηκε με το ένα πόδι στην έξοδο πριν από κάποιο καιρό.

Τώρα, ο παίκτης φαίνεται πως ισορρόπησε κάποια πράγματα στο μυαλό του, βρήκε την ηρεμία του και άρχισε να δείχνει μέρος του μεγάλου ταλέντου του.

Ολυμπιακός: Τον είχαν για τελειωμένο και θα φέρει εκατομμύρια επιπέδου Champions League;

Ο Αγκιμπού Καμαρα αποτελεί ένα… μηχανάκι στο κέντρο του Ολυμπιακού, στον οποίο ο Μίτσελ βλέπει ένα βασικό εργαλείο για τον σχεδιασμό του αναφορικά με την καταστροφή του παιχνιδιού των αντιπάλων των ερυθρόλευκων.

Φάνηκε και στο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ πως ο Αγκιμπού Καμαρά έχει πλέον τεράστια διάθεση να παίξει, έχει τα τρεξίματα και τα μαρκαρίσματα, ενώ δεν διστάζει να ντουμπλάρει ακόμα και τους μπακ αν χρειαστεί.

Με τον απελευθερωμένο ρόλο των Κώστα Φορτούνη και Πεπ Μπιελ, ο Αγκιμπού Καμαρά φαντάζει ιδανικός στο να τους συμπληρώνει στο αμυντικό κομμάτι, όταν χρειαστεί.

Τώρα, αν συνεχίσει η συγκεκριμένη αγωνιστική συμπεριφορά του Αγκιμπού Καμαρά, στον Ολυμπιακό θεωρούν δεδομένο πως θα ενεργοποιηθούν ξανά οι σκάουτερ εκείνοι, οι οποίοι είχαν σημειώσει πριν απο καιρό το όνομά του στις ατζέντες τους, καθώς παραμένει μόλις στα 21 του χρόνια.

Λέτε να δουν στον Ολυμπιακό να σκάει πρόταση για τον Αγκιμπου με… πολλά μηδενικά;

Διαβάστε επίσης:

Μαρσέλο: Νέα δεδομένα πάλι – Ποια είναι η νέα εξέλιξη για το μέλλον του

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ροντινέι, Μαντσίνι και 2 ακόμα – Οι εσωτερικές λύσεις του Μίτσελ

Νέοι κριτές στο Voice!

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ