Αρχική » Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Το ειδικό πρόγραμμα για να πετάει στα play off

Τα play off φέτος θα είναι μία ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και στον Πειραιά το ξέρουν.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Γενικά
Ολυμπιακός: Το ειδικό πρόγραμμα για να πετάει στα play off

Ολυμπιακός: Το ειδικό πρόγραμμα των ερυθρόλευκων στο Ρέντη για να πετάει η ομάδα στα play off του πρωταθλήματος.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι παίκτες του Ολυμπιακού έμοιαζαν κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και στους αγώνες τις Ευρώπης, «σκασμένοι».

Εδώ και καιρό, απ’ όταν στον ερυθρόλευκο οργανισμό έγινε αντιληπτό το πρόβλημα, ακολουθείται ειδικός σχεδιασμός προπονήσεων και διατροφής, ώστε οι παίκτες να φορμαριστούν την περίοδο των play off.

Τα play off φέτος θα είναι μία ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία, με όλες τις ομάδες που συμμετέχουν να έχουν η κάθε μία τις δικές τις πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου.

Ολυμπιακός: Το ειδικό πρόγραμμα για να πετάει στα play off

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα και του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στον Πειραιά θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου της Super League.

Ο ερυθρόλευκος σχεδιασμός είναι εξατομικευμένος, αφού υπάρχουν παίκτες που έχουν τραβήξει πολύ… κουπί φέτος, όπως ο Ρεαμπτσιούκ και ο Εμβιλά και άλλοι που δυσκολεύονται να ακολουθήσουν σειρά συνεχόμενων αγώνων, όπως οι Χάμες και Παπασταθόπουλος.

Έτσι στον ερυθρόλευκο προγραμματισμό υπάρχει εξατομίκευση των αναγκών του κάθε παίκτη για να βγει η απαιτητική περίοδος των play off σε φουλ φόρμα.

Διαβάστε επίσης:

Μαρσέλο: Τραβούσαν τα μαλλιά τους στον Ολυμπιακό με αυτό που είδαν – Τι έγινε στο Ρέντη

Ολυμπιακός: Επτά μήνες μετά ψάχνει σταθερά στην άμυνα

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ