Αρχική » Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Το χαρτί του Βαγγέλη Μαρινάκη για να πείσει τον Αντόνιο Κορδόν – Δεν πίστευε στα μάτια του ο Ισπανός

Πώς όμως έπεισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον Αντόνιο Κορδόν.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Ολυμπιακός: Το χαρτί του Βαγγέλη Μαρινάκη για να πείσει τον Αντόνιο Κορδόν

Ολυμπιακός: Το χαρτί του Βαγγέλη Μαρινάκη για να πείσει τον Αντόνιο Κορδόν να έρθει στον Πειραιά και γιατί δεν πίστευε στα μάτια του ο Ισπανός με αυτό που είδε.

Ο Αντόνιο Κορδον και ο Ολυμπιακός θα πορευτούν μαζί, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει ένα αναπάντεχο για τα ελληνικά δεδομένα deal με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή.

Μάλιστα το γεγονός οτι ο Ισπανός φέρεται να μιλούσε με ομάδες του μεγέθους της Μπαρτσελόνα και της Άστον Βίλα, για την συγκεκριμένη θέση, κανει τη νέα αυτή προσθήκη στον ερυθρόλευκο οργανισμό ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Πώς όμως έπεισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον Αντόνιο Κορδόν για να αναλάβει ο Ισπανός το συγκεκριμένο πόστο στην Ελλάδα;

Εκτός από το γεγονός πως η προσέγγιση του Ολυμπιακού προς τον Αντόνιο Κορδόν ήταν τύπου «ναι σε όλα», ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε κρυμμένο… άσο στο μανίκι του.

Ο άσος αυτός ήταν το προπονητήριο των ερυθρόλευκων στου Ρέντη.

Ολυμπιακός: Το χαρτί του Βαγγέλη Μαρινάκη για να πείσει τον Αντόνιο Κορδόν

Ο Αντόνιο Κορδόν θέλησε να επισκεφτεί το προπονητήριο των ερυθρόλευκων για να έχει μια πλήρη εικόνα για την σοβαρότητα της πρότασης του Ολυμπιακού.

Όταν ο Ισπανος πέρασε την πόρτα του Ρεντη έτριβε τα… μάτια του, μην πιστεύοντας πως υπάρχει ελληνική ομάδα η οποία διαθέτει τέτοιες εγκαταστάσεις.

Το Ρέντη ήταν το κομμάτι του παζλ που έλειπε στον Κορδόν για το αν η πρόταση που έχει στα χέρια του είναι τόσο καλή όσο του φαίνονταν.

Να σημειωθεί πως ο Αντόνιο Κορδόν μίλησε μόλις έγινε γνωστή η πρόταση του Ολυμπιακού και με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος του είπε να… υπογράψει με κλειστά τα μάτια. Είναι γνωστή βλέπετε η καλή σχέση του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης:

Βαγγέλης Μαρινάκης: Είναι τρελό αυτό που έκανε με τον Κορδόν

Ολυμπιακός: Ποινή φυλάκισης σε πρώην παίκτη του

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ