Αρχική » Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Τι εντολή έχει δώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε Κορδόν και Μαρτίνεθ

Πολύ χάρηκαν που το άκουσαν αυτό από τον Μαρινάκη.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Ολυμπιακός: Τι εντολή έχει δώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε Κορδόν και Μαρτίνεθ

Ολυμπιακός: Τι εντολή έχει δώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε Κορδόν και Μαρτίνεθ και γιατί ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια μεταγραφική κίνηση.

Ο Ολυμπιακός χτίζει από την αρχή, με τους Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχουν ήδη ξεκινήσει τις κινήσεις για την υλοποίηση του ερυθρόλευκου σχεδιασμού.

Στόχος είναι η ομάδα του Πειραιά να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει σαφείς οδηγίες στους επικεφαλής του ερυθρόλευκου σχεδιασμού.

Η εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι για μεταγραφές παικτών που θα αλλάξουν επίπεδο τον Ολυμπιακό ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να κάνει «δώρο» στους ερυθρόλευκους μία ή δύο μεταγραφές αεροδρομίου.

Ολυμπιακός: Τι εντολή έχει δώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε Κορδόν και Μαρτίνεθ

Κορδόν και Μαρτίνεθ έχουν τον απόλυτο έλεγχο του ερυθρόλευκου σχεδιασμού και των μεταγραφών νέων παικτών, καθώς και των αποδεσμεύσεων ή πωλήσεων που θα προκύψουν από το υπάρχον ερυθρόλευκο δυναμικό παικτών.

Όμως για τους δύο Ισπανούς είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό το γεγονός πως έχουν διαπιστώσει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κάνει ότι είναι δυνατό για να ικανοποιήσει τα θέλω τους.

Να σημειωθεί ότι βασικό πρόβλημα στην πορεία της υλοποίησης των ερυθρόλευκων μεταγραφών είναι πως τα τέλη Ιουνίου – αρχές Ιουλίου θεωρούνται «άγουρες» ημερομηνίες για ενδιαφέρουσες μεταγραφικές κινήσεις. Το είπε άλλωστε και ο Αντόνιο Κορδόν πως τα… καλύτερα έρχονται προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης:

Τι πραγματικά ισχύει με Ολυμπιακό και Μίροτιτς!

Περιμένει ο Ολυμπιακός να μείνει ελεύθερος από την Τραμπζονσπόρ ο Μαρκ Μπάρτρα!

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ