Αρχική » Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Ο Μασούρας πήρε την απόφασή του για το μέλλον του

Την κατάλληλη στιγμή έβαλε το γκολ ο Μασούρας.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Ολυμπιακός: Ο Μασούρας πήρε την απόφασή του για το μέλλον του

Ο Γιώργος Μασούρας έχει σχεδόν αποφασίσει για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, το οποίο θα είναι μακριά από τον Πειραιά.

Ο διεθνής Έλληνας παίκτης των ερυθρόλευκων προσανατολίζεται στο να δεχτεί την πρόταση της Μπόχουμ, η οποία επιμένει για την απόκτησή του, μετά και το γκολ που έβαλε στο πρόσφατο φιλικό της Ελλάδας με την Γερμανία στη Γερμανία.

Την κατάλληλη στιγμή και στο κατάλληλο… μέρος έβαλε το γκολ ο Μασούρας και διατήρησε ψηλά το όνομά του στην επικαιρότητα στη Γερμανία.

Όμως η απόφαση του Μασούρα δεν είναι εύκολη. Ο παίκτης αγαπά τον Ολυμπιακό, ξέρει όμως πως η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη για τον ίδιο και ενώ θα είναι και ένα χρόνο μεγαλύτερος.

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ δεν είναι από τους προπονητές εκείνους που εκτιμούν ιδιαίτερα τα στοιχεία που έχει ο Μασούρας στο παιχνίδι του. Θέλει άλλα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του στη θέση του Μασούρα. Θέλει ταχνική κατάρτηση και θέλει και γκολ, πράγματα που ο Μασούρας δεν τα προσφέρει επί Μεντιλίμπαρ.

Έτσι, ο Έλληνας διεθνής αντιλαμβάνεται πως τώρα είναι η καλύτερη περίοδος να κλείσει το κεφάλαιο Ολυμπιακός γι αυτόν. Να προσπαθήσει στη Γερμανία, σε ένα πρωτάθλημα του του ταιριάζει και στο… μέλλον έχει ο Θεός για την καριέρα του στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Γελάνε στον Ολυμπιακό για όσα κάνει ο Μαντί Καμαρά στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ

Κάρμο: Μόνο ο Μέντες μπορεί να τον κρατήσει στον Ολυμπιακό – Δεν ακούν την πρόταση των ερυθρόλευκοι οι Δράκοι της Πόρτο

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ