Αρχική » Ποδόσφαιρο

Όχι μόνο ο προπονητής – Με ποιο άλλο τρόπο θα θωρακίσει τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης;

Ο ερυθρόλευκος οργανισμός συνεχίζει τον σχεδιασμό του και για τις υπόλοιπες θέσεις.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Όχι μόνο ο προπονητής - Με ποιο άλλο τρόπο θα θωρακίσει τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης;

Όχι μόνο ο προπονητής αλλά με ποιο άλλο τρόπο θα θωρακίσει τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία για την εύρεση του νέου του προπονητή, με την Αργεντινή να φαίνεται πως παίρνει… κεφάλι αναφορικά με τον τόπο καταγωγής του νέου αφεντικού στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Και ενώ οι περιπτώσεις απο την Αργεντινή εξετάζονται, με μεγάλο… καημό για τους ερυθρόλευκους τον υπερπροπονητή Μαρσέλο Γκαγιάρδο, ο ερυθρόλευκος οργανισμός συνεχίζει τον σχεδιασμό του και για τις υπόλοιπες θέσεις, μεταξύ του πάγκου και της διοίκησης.

Είναι πλέον εμφανές ότι λείπουν από τον Ολυμπιακό άνθρωποι όπως ο Φρανσουά Μοντεστό αλλά και η Λίνα Σουλούκου, οι οποίοι πλέον βρίσκονται στην Ρόμα και τη Μόντσα αντίστοιχα.

Όχι μόνο ο προπονητής – Με ποιο άλλο τρόπο θα θωρακίσει τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης;

Ο Ολυμπιακός ψάχνει να βρει τον άνθρωπο εκείνο που θα συνδέσει προπονητή και παίκτες με την διοίκηση και θα τρέξει τον προγραμματισμό της ομάδας, ακόμα και σε επίπεδο μεταγραφών.

Στον Ολυμπιακο αντιλαμβάνονται πως χρειάζονται πλέον στοχευμένες κινήσεις στο χτίσιμο της νέας ομάδας, χωρίς να διαγραφεί ή ακυρωθεί ότι έχει γίνει έως σήμερα. Γιατί μπορεί ο Ολυμπιακός να απέτυχε μεταγραφικά φέτος, όμως του βγήκαν παίκτες όπως ο Χουάνγκ, ο Μπακαμπού, ο Ντόι και μην ξεχνάμε και όσους έρχονται από την Β’ ομάδα.

Απλά για την… ιστορία, ο Χουάγνκ μπορεί να φέρει τουλάχιστον 15 εκατ. στον Ολυμπιακό ενώ μεγάλα μπορεί να είναι τα οφέλη για τους ερυθρόλευκους αν τραβήξει τα βλέμματα τον σκάουτερ ο Ανδρέας Ντόι.

Έτσι, στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης ψάχνει και το νέο Μοντεστό, ο οποίος σκοπός είναι να βάλει μία… τάξη ακόμα και στο μεταγραφικό σχεδιασμό, να βρει νέα ταλέντα και να βοηθήσει στο να προστεθεί υπεραξιά σε παίκτες των ερυθρόλευκων οι οποίοι αφού βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να φέρουν και χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Γιατί αν φέρει αυτόν τον προπονητή ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα θέλει να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο

Κετσετζόγλου – Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει την ΑΕΚ από το πρωτάθλημα!

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ