Αρχική » Ποδόσφαιρο

Ο ΠΑΟΚ το κάνει καλύτερα από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και αυτό φαίνεται

Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει κεφάλι από τον Ολυμπιακο σε ένα πεδίο που ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Γενικά
Ο ΠΑΟΚ το κάνει καλύτερα από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και αυτό φαίνεται

Ο ΠΑΟΚ το κάνει καλύτερα από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και αυτό φαίνεται από την θέση του ΠΑΟΚ Β’ στην Super League 2.

Τα τελευταία χρόνια οι ελληνικές ομάδες έδωσαν μεγάλη βαρύτητα στις ακαδημίες τους.

Έτσι, το επιτυχημένο παράδειγμα του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου, του Απόλλωνα Σμύρνης, ακολούθησαν και άλλες μεγάλες ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Τώρα, με την Super League 2 και την δυνατότητα των ομάδων να έχουν και δεύτερες ομάδες σε χαμηλότερη κατηγορία, ώστε να παίρνουν χρόνο συμμετοχής οι νεαροί τους παίκτες φαίνεται πως μία ελληνική ομάδα έχει ξεφύγει ή τουλάχιστον πάει καλύτερα στον τομέα αυτό.

Πρόκειται για τον ΠΑΟΚ Β’ ο οποίος κάνει περίπατο στην Super League 2 και βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Βέβαια ο ΠΑΟΚ Β’ δεν μπορεί να ανέβει στην Super League όμως η πορεία του δείχνει πως στον Δικέφαλο του Βορρά έχουν πάρει σοβαρά το κομμάτι ακαδημίες.

Το ότι ο ΠΑΟΚ είχε βάθος στις ακαδημίες του ήταν γνωστό, όμως ο Ολυμπιακός (ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός) τα τελευταία χρόνια έχει ρίξει μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομών, χωρίς όμως για την ώρα τα αντίστοιχα αποτελέσματα με αυτά του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ το κάνει καλύτερα από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και αυτό φαίνεται

Ειδικά φέτος, ο Ολυμπιακός Β’ βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας στο β’ γκρουπ της Super League 2 (σ.σ. ο ΠΑΟΚ Β’ είναι στο α γκρουπ) με οκτω βαθμούς, όσους και η ΑΕΚ Β.

Η συνολική παρουσία του Ολυμπιακού Β’ έχει προβληματίσει αρκετά (σ.σ. όπως έχει προβληματίσει αρκετά και η διαιτησία). Ειδικά, αν αναλογιστει κανείς πως total market value του Ολυμπιακού Β’ θα μπορούσε να είναι ομάδας της Super League, αφού φτάνει τα 6,13 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα το total market value βρίσκεται στα 4,15 εκατ. ευρώ. και του Παναθηναϊκού Β’ στα 3,95 εκατ. ευρώ.

Ξεκάθαρα κάτι καλύτερα κανει ο Δικέφαλος του Βορρά από τους Πειραιώτες. Και τρένο πάει ο ΠΑΟΚ Β’ στην Super League 2 και παίκτες ανεβάζει (Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Κωνσταντέλιας, Λύρατζης, Τσαούσης) και παίζουν στην πρώτη ομάδα (σ.σ. ο Ολυμπιακός έπρεπε να τραυματιστεί ο Παπασταθόπουλος για να ανεβάσει ο Μίτσελ το Ντόη στην πρώτη ομάδα) και θα πουλήσει και παίκτες από τις ακαδημίες του για πολλά… εκατομμύρια.

Διαβάστε επίσης:

Μαρσέλο: Το Feeling good του Βραζιλιάνου στο Instagram επιβεβαιώνει το Upopsi – Το νέο στόρι από παραλία πριν τον αγώνα

ΠΑΟΚ: Δεν μπορεί να τα περιμένει όλα από τον «Ντέλια»

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ