Αρχική » Ποδόσφαιρο

Ο Μπιέλ είναι το μεγάλο χατίρι στον Κορμπεράν

Ο Ισπανός τεχνικός ήθελε δύο παίκτες στα άκρα που να μπορούν να παίξουν με ανάποδα πόδια. Αριστεροπόδαρος μέχρι να έρθει ο Μπιέλ δεν υπήρχε.

Γεράσιμος Μανωλίδης Ποδόσφαιρο
Ο Κάρλος Κορμπεράν ήθελε δύο παίκτες στα άκρα που να μπορούν να παίξουν με ανάποδα πόδια. Αριστεροπόδαρος μέχρι να έρθει ο Μπιέλ δεν υπήρχε.

Μεγάλη η χάρη του Κάρλος Κορμπεράν. Διότι, ο Ισπανός τεχνικός ήθελε παίκτη που να μπορεί να παίξει από τα δεξιά με ανάποδο πόδι. Και δεν υπήρχε άνθρωπος στα εξτρέμ με αριστερό πόδι. Ο Πεπ Μπιέλ έρχεται να καλύψει αυτό ακριβώς το κενό. Ο Ολυμπιακός τέτοιο παίκτη δεν είχε.

Ο Κάρλος Κορμπεράν θέλει να είναι σε θέση να παίζει με πολλά και διαφορετικά σχήματα στον Ολυμπιακό. Το βασικό πλάνο που έχει στο μυαλό του για τους ακραίους όμως είναι να παίζουν με ανάποδα πόδια. Μόνο που δεν υπήρχε ούτε ένας αριστεροπόδαρος στο ρόστερ μέχρι στιγμής. Αυτός θα είναι ο Πεπ Μπιέλ.

Παρά το γεγονός πως δεν είναι ο κλασικός εξτρέμ. Έχει παίξει δεύτερος φορ και πίσω από τον φορ, για παράδειγμα. Αυτό ακριβώς είναι που έψαχνε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Έναν ποδοσφαιριστή που να μπορεί να παίξει στην άκρη, αλλά να μην είναι.. κολλημένος στον «ασβέστη». Να είναι μπουκαδόρος και φυσικά να έχει το γκολ. Κανένα από τα υπάρχοντα εξτρέμ των «ερυθρολεύκων» δεν είχαν αυτή τη δυνατότητα.

Ο Πεπ Μπιέλ πέρα από μία ποιοτική προσθήκη, την πιο ποιοτική ενδεχομένως που έχει κάνει φέτος ο Ολυμπιακός, λύνει τα χέρια στον Κορμπεράν σε ότι έχει να κάνει με πολλά διαφορετικά σχήματα. Είναι ο παίκτης που μπορεί να παίξει δίπλα στον φορ σε ένα 4-4-2 ή 3-5-3 και φυσικά ο ακραίος που θα κάνει διαγώνια εσωτερική προς τη μεγάλη περιοχή κίνηση σε 4-3-3 ή 4-2-3-1.

Αθλητικές ειδήσεις

Έτσι πήρε τον Πεπ Μπιέλ ο Ολυμπιακός

Τούρμπο η σύζυγος του Ιτούρμπε του Άρη

Τι συμβαίνει με τον Στέφανο Τσιτσιπά;

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ