Αρχική » Ποδόσφαιρο

Ντέμης Νικολαΐδης για Κουρμπέλη: Πρόβλημα που ο Παναθηναϊκός έχασε τον αρχηγό του!

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την αποχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη από τον Παναθηναϊκό, κάνοντας λόγο για μια αρνητική εξέλιξη.

Ιωσήφ Σηφάκης Featured Ποδόσφαιρο Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την αποχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη από τον Παναθηναϊκό, κάνοντας λόγο για μια αρνητική εξέλιξη.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης επέλεξε Τραμπζονσπόρ και όχι Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να πέσουν τίτλοι… τέλους ανάμεσα στις δύο πλευρές έπειτα από 6,5 χρόνια κοινής πορείας.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μέσω της εκπομπής του, «Fair Play», στον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6, αναφέρθηκε σε αυτή την εξέλιξη, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Αν κάποιος θέλει να φύγει να δοκιμάσει κάτι άλλο, τότε είναι τελειωμένη υπόθεση, δεν μπορεί καμία ομάδα να τον κρατήσει.

Αν δεν ήταν καλή η πρόταση, δεν το ξέρω, αν ζητούσε κάτι παραπάνω και φεύγει γι’ αυτό θα ήταν επίσης και αυτό αποδεκτό. Η κάθε ομάδα έχει τα οικονομικά της.

Τελείωσε το πρωτάθλημα ως ο καλύτερος παίκτης, τα έδινε όλα για την ομάδα. Τώρα δυσκολεύει το χτίσιμο, πρέπει να βρεις παίκτη ο οποίος, εκτός του ότι πρέπει να είναι το ίδιο καλός, πρέπει να μπει γρήγορα στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός ήθελε ενίσχυση στα χαφ και με δεδομένο ότι είχε Τσέριν, Κουρμπέλη, Πέρεθ. Πρέπει να καλυφθεί το κενό εκεί πολύ καλά».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ