Αρχική » Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: Απαράδεκτη η ανακοίνωση της ΑΕΚ – Το ελληνικό ποδόσφαιρο υποφέρει από παράγοντες

Ο Τάσος Νικολογιάννης μιλώντας στον Bwin SportFM στάθηκε στο επεισοδιακό Δ.Σ. της Super League

Ιωσήφ Σηφάκης Featured Ποδόσφαιρο Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Ο Τάσος Νικολογιάννης μιλώντας στον Bwin SportFM στάθηκε στο επεισοδιακό Δ.Σ. της Super League

Το διοικητικό συμβούλιο της Super League ήταν επεισοδιακό, καθώς ύστερα από μία έντονη λεκτική αντιπαράθεση που υπήρξε στη διαδικασία, η ΑΕΚ αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο γνωστός ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης, μίλησε στον Bwin SportFM σχετικά με όσα συνέβησαν στη σημερινή συνεδρίαση, την απόφαση να περάσει η πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για επιστολή σε ΚΕΔ και ΕΠΟ για το θέμα με τους Πολωνούς διαιτητές, αλλά και για τα αγωνιστικά θέματα του «τριφυλλιού».

«Ουσιαστικά πέρασε ομόφωνα από τους παρόντες, με εξαίρεση την ΑΕΚ που αποχώρησε, τη Λαμία και τον Βόλο που δεν ήταν εκεί, η απόφαση να σταλεί επιστολή σε ΕΠΟ και ΚΕΔ για να δοθούν απαντήσεις σχετικά με τα ερωτήματα του Παναθηναϊκού στον κ. Μπένετ για τους Πολωνούς διαιτητές.

Να υπάρξει ενημέρωση και συγκεκριμένα στοιχεία για τον λόγο της αλλαγής. Στη διάρκεια της συζήτησης ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για έλεγχο της ΕΠΟ. Επειδή ήταν πολύ σκληρή η ανακοίνωση της ΑΕΚ, είπε σε κάποιο σημείο ότι «Με έκλεισε ο Μαρινάκης σε ασανσέρ, αλλά εγώ δεν κλείστηκα στη φυλακή». Μετά υπήρξαν πολλές κουβέντες χαμηλού επιπέδου από άλλους παράγοντες.

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο υποφέρουμε από συμπεριφορές κάποιων παραγόντων, όπως στη διάρκεια μιας συνεδρίασης της Λίγκας», είπε.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά το ύφος της ανακοίνωσης της ΑΕΚ, τόνισε: «Όπως έχω πει τόσα χρόνια για τον Ολυμπιακό, δεν μπορώ να μην πω κάτι τέτοιο σήμερα για την ΑΕΚ. Δεν μπορεί να μιλάει μια ΠΑΕ έτσι. Η απάντηση του Παναθηναϊκού χθες είχε μια ποιότητα και όχι χαρακτηρισμούς. Κάπου εδώ τελειώνει αυτή η ιστορία για τον Παναθηναϊκό και καλό είναι να μάθουμε τι ακριβώς έχει συμβεί».

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ