Αρχική » Ποδόσφαιρο

Νικολακόπουλος – Του Μίτσελ η παραίτηση είναι κανονική και όχι σαν άλλων ομάδων

Σύμφωνα με τον Κώστα Νικολακόπουλο «...ο Μίτσελ πραγματικά δεν ήθελε να μείνει άλλο στον Ολυμπιακό».

Αλέξανδρος Κωτάκης Featured Ποδόσφαιρο
Σύμφωνα όσα είπες ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ ΦΜ, ο Μίτσελ πραγματικά δεν ήθελε να μείνει άλλο στους Πειραιώτες.

Ο Μίτσελ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν οτι ο Ισπανός τεχνικός παραιτήθηκε και δεν απολύθηκε. Ο Κώστας Νικολακόπουλος με ρεπορτάζ του στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6. επιβεβαίωσε το παραπάνω.

Σύμφωνα με όσα είπε ρεπόρτερ των Πειραιωτών «η παραίτηση αυτή ήταν πραγματική παραίτηση και όχι όπως παραιτήσεις άλλων προπονητών, που γίνονται σε όλες τις ομάδες κατά καιρούς.

Ο Μίτσελ το σκέφτηκε πολύ, το αποφάσισε και επικοινώνησε στον Ολυμπιακό ακόμη και στις συζητήσεις, που έγιναν και μετά την υποβολή της παραίτησής του, ότι δεν ήθελε να μείνει άλλο. Τέλος».

Για τον Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο στο ντέρμπι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Ήταν μία αναμενόμενη λύση, υπό την έννοια ότι βρισκόταν καθημερινά δίπλα στον Μίτσελ. Τους ξέρει όλους και όλοι τον ξέρουν και βέβαια είναι πραγματικά αδύνατον να βρει ο Ολυμπιακός προπονητή μέσα σε μία ημέρα και δη προπονητή με μία κάποια αξιοπιστία», κατέληξε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ακούστε παρακάτω όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ