Αρχική » Ποδόσφαιρο

Νικολακόπουλος σε Καρπετόπουλο – Σε βλέπω στον ΣΠΟΡ FM Τίρανα

Διάθεση για χιούμορ είχε ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6.

Αλέξανδρος Κωτάκης Featured Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Νικολακόπουλος σε Καρπετόπουλο - Σε βλέπω στον SportFm Τίρανα. Διάθεση για χιούμορ είχε ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού έδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό «bwinΣΠΟΡ FM 94.6» και μεταξύ άλλων, είχε διάθεση για χιούμορ. «Θύμα» του ο Αντώνης Καρπετόπουλος.

Οι δύο άνδρες, μαζί με τον Αντώνη Καρπετόπουλο, συζητούσαν για τις κλήσεις της Εθνικής και το γεγονός ότι ενώ ο Ανδρέας Ντόι έχει διπλή υπηκοότητα (και ελληνική και αλβανική) δεν κλήθηκε από τον Γκουστάβο Πογέτ. Εν αντιθέσει δηλαδή με τον Παναγιώτη Ρέτσο ο οποίος κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, παρά το γεγονός ότι είναι εκτός 20άδας εδώ και τρεις μήνες, όπως είπε ο Νικολακόπουλος.

Κάπου εκεί παρενέβη ο Καρπετόπουλος που είπε πως «… εγώ θα πήγαινα στην Αλβανία αν ήμουν ο Ντόι», με τον Νικολακόπουλο να του απαντά με χιούμορ λέγοντας: «Στον ΣΠΟΡ FM Τίρανα σε βλέπω αδερφέ »

Στην συνέχεια ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα του Μπακαμπού. Σχετικά με αυτό υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός είχε επιχειρήσει από τον Ιανουάριο να του ανανεώσει το συμβόλαιο, με τον Κονγκολέζο επιθετικό να λέει ότι θέλει να μιλήσει στο τέλος της σεζόν κάτι που όντως γίνεται… Ο Ολυμπιακός του έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις.

Ακούστε παρακάτω όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «bwinΣΠΟΡ FM 94.6»

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ