Αρχική » Ποδόσφαιρο

Νικολακόπουλος – Ο Καρπετόπουλος του είπε για Γιώργο Δώνη, αλλά έμεινε ψύχραιμος!

O ρεπόρτερ Ολυμπιακού στον «bwinΣΠΟΡ FM 94.6» εξέφρασε την άποψη πως ο Γιώργος Δώνης είναι ο μοναδικός Έλληνας προπονητής που μπορεί να σταθεί στους Πειραιώτες.

Αλέξανδρος Κωτάκης Featured Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Πώς αντέδρασε ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού στον «bwinΣΠΟΡ FM 94.6» όταν ο Καρπτετόπουλος του είπε το όνομα Δώνης για προπονητή.

Ο Ολυμπιακός αναζητά τον προπονητή εδώ και αρκετό καιρό και στον «αέρα» του «bwinΣΠΟΡ FM 94.6» ο Αντώνης Καρπετόπουλος ανέφερε το όνομα του Γιώργου Δώνη ο οποίος αποχωρεί την Αλ Φατέχ της Σαουδικής Αραβίας. Ο Κώστας Νικολακόπουλος δεν το πήρε και τόσο καλά.

Συζητώντας λοιπόν οι δύο δημοσιογράφοι -μαζί με τον Αντώνη Πανούτσο– ο Καρπετόπουλος ρώτησε τον ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων: «Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γιώργο Δώνη;», με τον Πανούτσο να… πετάγεται προτού απαντήσει ο Νικολακόπουλος και λέει: «Εντάξει, κάπου εδώ νομίζω θα μας χαιρετήσει ο Κώστας», με τον τελευταίο να παίρνει τον λόγο και να λέει απευθυνόμενος στον Καρπετόπουλο: «Για τον Ανιγκό δεν ρωτάς, για τον Ιμπαγάσα και τον Νταμπίζα το έχεις σταματήσει. Έχουμε μία πρόοδο. Για μένα ο Δώνης πάντως θα ήταν ίσως ο μοναδικός Έλληνας προπονητής που θα μπορούσε να σταθεί στον Ολυμπιακό. Αλλά αυτό το λέμε εντελώς φιλολογικά και δεν υπάρχει τίποτα».

Ακούστε παρακάτω όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 για το θέμα Δώνη

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ