Αρχική » Ποδόσφαιρο

Μύδροι Νικολογιάννη για Λουτσέσκου – «Απαράδεκτος σε όλα τα επίπεδα» (audio)

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Τάσος Νικολογιάννης για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. «Απαράδεκτος σε όλα τα επίπεδα».

Upopsi Team Featured Ποδόσφαιρο Viral Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Τάσος Νικολογιάννης για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. «Απαράδεκτος σε όλα τα επίπεδα».

Ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω της εκπομπής του στον Bwin SportFM εξαπέλυσε μύδρους κατά του προπονητή του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου. «Είναι απαράδεκτος σε όλα τα επίπεδα». Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή τον ΠΑΟΚ.

Ο γνωστός ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού δεν έκανε τα συγκεκριμένα σχόλια με αφορμή την ήττα της ομάδας της οποίας καλύπτει την ειδησεογραφία. Κυρίως στο επόμενο παιχνίδι έκανε focus.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

«Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν πρέπει να τσιμπήσει από όσα θα κάνει ο Λουτσέσκου. Αυτό επιδιώκει ο Λουτσέσκου. Να μην παιχτεί ποδόσφαιρο. Κάνω έκκληση για το καλό της ομάδας να ασχοληθούν μόνο με το αγωνιστικό», είπε ο Τάσος Νικολογιαννης.

Στο ξεκίνημα της εκπομπής, αλλά και αργότερα συνέχισε να κάνει λόγο για τον Λουσέσκου. Κυρίως για τη φάση που ζητάει πέναλτι ο Κουρμπέλης. «

Ο Λουτσέσκου θα έκανε ακόμα δηλώσεις αν δεν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ αυτό το πέναλτι».

Ακούστε όσα είπε ο Νικολογιάννης για Λουτσέσκου

Αθλητικές ειδήσεις

Αλλού ο Ράντονιτς, αλλού οι παίκτες!

Παναθηναϊκός: Τρεις μήνες μετά δεν έχει αντικαταστήσει τον Αϊτόρ και αυτό πλέον φαίνεται

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ