Αρχική » Ποδόσφαιρο

Μία κουβέντα τα παραπανίσια κιλά του Μαρσέλο, μία άλλη τα κιλά μπάλας που ξέρει

Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Μαρσέλο, η ανάγκη να επανέλθει όμως είναι μεγάλη για να βελτιωθεί η εικόνα. Για να έχει ο Ολυμπιακός κανονικό μπακ.

Upopsi Team Ποδόσφαιρο Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Μαρσέλο, η ανάγκη να επανέλθει όμως είναι μεγάλη για να βελτιωθεί η εικόνα. Για να έχει ο Ολυμπιακός κανονικό μπακ.

Ο Μαρσέλο είχε παραπανίσια κιλά, αγωνιστική απραξία, ανετοιμότητα και πολλά ακόμα. Ο Βραζιλιάνος δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί να γίνει αν δεν βελτιώσει την εικόνα του άμεσα. Ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ πρέπει να έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Το ότι δεν έπρεπε να παίξει ο Μαρσέλο δεν το συζητάμε καν. Δεν μπορούσε να έχει γρήγορες επιστροφές, δεν τραβιόταν στα οφσάιντ έγκαιρα, δεν είχε καλά πατήματα ακόμα και στο τρέξιμό του. Ούτε το σουτ του στη φάση που σκοράρει ο Μασούρας ήταν καλό. Γενικώς, λίγες ήταν οι καλές στιγμές του.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας θα χρειαστεί τη διακοπή για το Μουντιάλ προκειμένου να γίνει ένας κανονικός ποδοσφαιριστής. Και όχι απλώς ένας παίκτης που θα συμμετέχει σε παιχνίδια λες κι αυτά είναι επίδειξης.

Και ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη ένα ποιοτικό αριστερό μπακ. Μέχρι τη διακοπή που θα έχει το πρωτάθλημα λοιπόν, ο Μαρσέλο μπορεί να αποδειχθεί ένας χρήσιμος παίκτης για να παίζει λιγότερο ο Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός εκτός από κουρασμένος δεν έχει και την απαραίτητη ποιότητα για να ανταπεξέλθει των απαιτήσεων.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΣΟΚ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Αν ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει να δει τον Μαρσέλο που ως αριστερός μπακ στη Ρεάλ μπορούσε να πάρει και παιχνίδια, τότε απλά θα περιμένει. Εις μάτην. Αν περιμένει να δει έναν αριστερό μπακ που θα αποτελεί σημείο αναφοράς, μπορεί και να μην μείνει στο περίμενε.

Καλή η καζούρα, και έγινε μπόλικη για τα παραπανίσια κιλά του Μαρσέλο, αλλά τα κιλά μπάλας υπάρχουν. Και με μικρή βελτίωση θα βγουν στο χορτάρι. Χωρίς καμία αμφιβολία…

Ειδήσεις με Upopsi

Αυτό που έκαναν ο Μίτσελ και η Μαρίνα τους έκανε όλους να ρωτάνε τι έγινε

Σκληρό, αλλά μερικούς παίκτες τους έχει διώξει ήδη το Καραϊσκάκη…

Αυτός είναι ο λόγος που έχασε το ματς ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου με την είσοδο του Μαρσέλο

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ