Αρχική » Ποδόσφαιρο

Mαρσέλο: Ο άγνωστος έως σήμερα λόγος που τον κρατά στον Ολυμπιακό

Ο Μαρσέλο είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού στην Ισπανία, όπου θα πραγματοποιηθεί η χειμερινή προετοιμασία των ερυθρόλευκων.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Mαρσέλο: Ο άγνωστος έως σήμερα λόγος που τον κρατά στον Ολυμπιακό

Μαρσέλο: Ο άγνωστος έως σήμερα λόγος που τον κρατά στον Ολυμπιακό και στον οποίο δεν έχει γίνει αναφορά έως σήμερα.

Ο Μαρσέλο είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού στην Ισπανία, όπου θα πραγματοποιηθεί η χειμερινή προετοιμασία των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός θέλει να θέσει εκ νέου τις βάσεις για την συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος, η κατάκτηση του οποίου είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας του Πειραιά.

Ο Βραζιλιάνος σταρ, ήρθε στον Ολυμπιακό πριν από σχεδόν τρεις μήνες, όμως δεν κατάφερε να δείξει μέρος της αξίας του, λόγω των περιττών κιλών, από τα οποία δεν κατάφερε να απαλλαγεί έως σήμερα.

Όμως ο Μαρσέλο δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστής. Πουλά ή φανέλα του τρελά, φέρνοντας έσοδα στον Ολυμπιακό και ο ίδιος θέλει να παίξει.

Η προετοιμασία στην Ισπανία είναι μία ευκαιρία για να δείξει την αξία του.

Mαρσέλο: Ο άγνωστος έως σήμερα λόγος που τον κρατά στον Ολυμπιακό

Όμως, ένας ακόμα άγνωστος λόγος που οδήγησε την διοίκηση των ερυθρόλευκων σε… δεύτερες σκέψεις, αναφορικά με το μέλλον του Μαρσέλο, έχει να κάνει με την άλλη μεγάλη καλοκαιρινή μεταγραφή των ερυθρόλευκων, η οποία έγινε δεύτερη χρονικά, μετά του Μαρσέλο.

Αναφερόμαστε στο Κολομβιανό Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος με το καλημέρα άφησε άπαντες ικανοποιημένους με την διάθεσή του να παίξει μπάλα.

Κόλλησε ο Κολομβιανός με τους ερυθρόλευκους, ενώ πρόσφατα ενεργοποιήθηκε το + 1 στο συμβολαιό του.

Ο Χάμες λοιπόν, για να έρθει στον Ολυμπιακό χρειάστηκε να… βάλει το χεράκι του και ο Μαρσέλο, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στην Ρεάλ και παραμένουν πολύ καλοί φίλοι.

Ο Κολομβιανός λοιπόν ζήτησε μία… ευκαιρία ακόμα στον Μαρσέλο, δηλώνοντας σίγουρος πως θα την αρπάξει από τα μαλλιά και θα είναι όπως πρέπει μετά την προετοιμασία στην Ισπανία.

Λίγο η γνώμη του Χάμες (σ.σ. και να είναι ικανοποιημένος στους ερυθρόλευκους), λίγο οι τρελές πωλήσεις της φανέλας του Μαρσέλο και… λίγο ο εγωισμός του Βραζιλιάνου που είναι σίγουροι στον Ολυμπιακό πως έχει ήδη ενεργοποιηθεί, άλλαξαν την κατάσταση και πλεον ο Βραζιλιάνος λογαριάζεται κανονικά για μία θέση στα χαφ.

Διαβάστε επίσης:

Μαρσέλο: Δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν την ζυγαριά στον Ολυμπιακό – Δείτε πόσα κιλά έχασε σε 2,5 μήνες

Ολυμπιακός: Φορτούνης, να η ευκαιρία!

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ