Αρχική » Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης – Ολυμπιακός – Νότιγχαμ – Κορδόν: Όπως του το έλεγαν του Ισπανού και δεν το πίστευε

Σημαντικός ρόλο στην εξέλιξη της συνεργασίας Ολυμπιακού - Κορδόν.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Μαρινάκης - Ολυμπιακός - Νότιγχαμ - Κορδόν: Όπως του το έλεγαν του Ισπανού και δεν το πίστευε

Μαρινάκης – Ολυμπιακός – Νότιγχαμ – Κορδόν σε μία σχέση που του το έλεγαν του Ισπανού αλλά δυσκολεύονταν να το πιστέψει.

Ο Αντόνιο Κορδόν ήταν μία σημαντική προσθήκη για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, καθώς είναι ένας από τους πλέον επιτυχημένους αθλητικούς διευθυντές στην Ευρώπη.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της συνεργασίας Ολυμπιακού – Κορδόν έπαιξε η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ισπανό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε τα θέλω του Ισπανού και οι δύο πλευρές ξεκίνησαν την συνεργασία τους, με τον Κορδόν να αναλαμβάνει από το μηδέν το χτίσιμο του νέου Ολυμπιακού.

Όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι και ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ. Αν και αρχικά η Νότιγχαμ δεν μπήκε στο τραπέζι των συζητήσεων Μαρινάκη – Κορδόν, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός εμπλέκεται διοικητικά με μία ομάδα της Premier League είχε και έχει τη σημασία του.

Μαρινάκης – Ολυμπιακός – Νότιγχαμ – Κορδόν: Όπως του το έλεγαν του Ισπανού και δεν το πίστευε

Ο Κορδόν ήρθε να δουλέψει σε μία ελληνική ομάδα, η οποία έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα σε επίπεδο οργάνωσης και ευρωπαϊκών παραστάσεων. Όμως, όπως του έλεγαν άνθρωποι του κύκλου του, ουσιαστικά με την κίνση αυτή ανοίγονταν σε αυτόν η πόρτα και για την Super League.

Μπορεί αρχικά, όπως αναφέραμε να μην ήταν (σ.σ. και είναι) αυτός ο στόχος της συνεργασίας Μαρινάκη- Κορδόν, όμως ο Κορδόν βλέποντας Σκάρπα και Ρίτσαρτνς να έρχονται στον Ολυμπιακο, μετά και το δικό του ΟΚ, αντιλαμβάνεται πόσο μεγάλο ειναι το πρότζεκτ που ηγείται.

Αν ακούγονταν μία φορά το όνομά του στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική πριν από δύο μήνες, τώρα ακούγεται και λαμβάνεται υπόψη πολύ περισσότερο. Και αυτό σίγουρα ικανοποιεί τον Κορδόν. Ο οποιος μην ξεχνάμε πως μόνο… εύκολος δεν είναι καθώς έχει θέσει έναν απαράβατο όρο. Κανείς να μην επεμβαίνει στο έργο του.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Το μυστήριο με την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού – Έκπληξη ότι είναι εκτός ο Ιβάν Μπρνιτς – Τι συνέβη

Ολυμπιακός: Τρελό αυτό που θα συμβεί με ένα θετικό αποτέλεσμα με την Τσουκαρίτσκι

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ