Αρχική » Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: Απασφάλισε και παίρνει παικταράδες τον Γενάρη – Στήριξη σε Μίτσελ με μεταγραφές αεροδρομίου

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού το έχει πάρει απόφαση να βάλει το χέρι στην τσέπη και τον Γενάρη.

Διονύσης Αντωνέλλος Ποδόσφαιρο Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Μαρινάκης: Απασφάλισε και παίρνει παικταράδες τον Γενάρη - Στήριξη σε Μίτσελ με μεταγραφές αεροδρομίου

Μαρινάκης: Απασφάλισε και παίρνει παικταράδες τον Γενάρη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού καθώς έχει αποφασίσει να αλλάξει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί φέτος στον Ολυμπιακό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, το έχουμε ξανά γράψει, δεν είναι ένας μέσος πρόεδρος, μίας ποδοσφαιρικής ομάδας. Είναι πρώτα απ’ όλα οπαδός της ομάδας του Ολυμπιακού και έτσι δρα και σκέφτεται.

Φέτος ο Ολυμπιακός δεν είναι οπως τον ονειρεύεται ο πρόεδρος της ομάδας του Πειραιά και οι οπαδοί του. Αυτό έχει γίνει πια ξεκάθαρο. Όπως ξεκάθαρο είναι πως έχει μείνει πίσω από όλους τους στόχους που τέθηκαν στην αρχή της περιόδου.

Όμως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού το έχει πάρει απόφαση να βάλει το χέρι στην τσέπη και τον Γενάρη, να έρθουν στην ομάδα παίκτες ενδεκαδάτοι που θα κάνουν την διαφορά και θα φέρουν τα πάνω… κάτω (σ.σ. ή μάλλον τα… κάτω πάνω για την ακρίβεια).

ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΣΟΚ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Μαρινάκης: Απασφάλισε και παίρνει παικταράδες τον Γενάρη

Την ίδια ώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει πάρει την απόφαση στήριξης στον Μίτσελ, ο οποίος προσπαθεί να μαζέψει το χάος, με καλά δείγματα (σ.σ. τουλάχιστον για κάποια διαστήματα).

Γιατί η αλήθεια είναι πως αν έμπαιναν αυτά που χάθηκαν και δεν… χάνονται, το αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκης θα ήταν τελείως διαφορετικό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βλέπει πως το κλίμα μπορεί να αλλάξει με τις κατάλληλες προσθήκες. Θεωρεί πως τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα.

Το στοίχημα φέτος και μοναδικός στόχος για τον Ολυμπιακό είναι το πρωτάθλημα. Το οποίο αν έρθει σε αυτές τις συνθήκες θα είναι ένα από τα πιο γλυκά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.

Διαβάστε επίσης

Απαράδεκτο αυτό που είπε ο Γιάννης Βούρος για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο

Με αυτόν τον παίκτη έπαθαν πλάκα στο Καραϊσκάκη – Αυτοί απογοήτευσαν στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Δείτε επίσης

Απαγορευμένη φωτογραφία με τον Σέρχιο Ράμος και τη γυναίκα του

Θυμηθείτε τη σκληρή κριτική του Βαγγέλη Μαρινάκη σε δύο συγκεκριμένα Media

 

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ