Αρχική » Ποδόσφαιρο

Κώστας Νικολακόπουλος: «Αν μπορεί η ΑΕΚ ας πάρει τον Μπακαμπού – Δε μένει ο Εμβιλά»

Αποκαλύψει από τον Κώστα Νικολακόπουλο για Μπακαμπού και Εμβιλά

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Κώστας Νικολακόπουλος: «Αν μπορεί η ΑΕΚ ας πάρει τον Μπακαμπού - Δε μένει ο Εμβιλά»

Όπως κάθε μέρα ο Κώστας Νικολακόπουλος, έδωσε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Bwin Sport FM και συγκεκριμένα στην εκπομπή που παρουσιάζουν ο Αντώνης Πανούτσος και ο Αντώνης Καρπετόπουλος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, αναφέρθηκε στον Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος έρχεται μέσα στην εβδομάδα να κλείσει οριστικά τη συμφωνία με την ομάδα και ήδη έχει σηκώσει… μανίκια.

Μάλιστα τόνισε ότι έχει βρει και τους πρώτους προπονητικούς στόχους του όσον αφορά τον προπονητή που θα επιλέξει ο Ολυμπιακός, έχοντας ξεχωρίσει τις βασικές επιλογές του και τις εναλλακτικές.

Ακόμα ο Αντώνης Καρπετόπουλος του τόνισε ότι υπάρχουν δημοσιεύματα για τον Σεντρίκ Μπακαμπού και την ΑΕΚ, με τον ίδιο να λέει ότι «αν μπορεί η ΑΕΚ να τον πάρει, ας τον πάρει».

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός τον έφερε στην Ελλάδα και τη Super League 1 και ανέστησε την καριέρα του, ενώ ανέφερε ότι έχει κυρίως προτάσεις από Γαλλία και την Ισπανία, εκτός του Ολυμπιακού.

Τέλος πήγε στο θέμα του Εμβιλά, ο οποίος όπως είπε δεν πρόκειται να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αφού έχει μία καταπληκτική πρόταση από το Κατάρ.

Ακούστε τα όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος:

 

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ