Αρχική » Ποδόσφαιρο

Τον τελείωσε ο Ολυμπιακός – Αλλά και πως να έμενε και ποιος θα έρθει στην θέση του;

Δύσκολες οι ώρες για τον Ισπανό, ο οποίος απολύθηκε μετά την ήττα του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη και ενώ το ρεπορτάζ τρέχει για τον αντικαταστάτη του.

Upopsi Team Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Και ποιος θα αναλάβει αν φύγει ο Κορμπεράν αλλά και πως να μεινει;

Updated: Και ποιος θα αναλάβει τώρα που έφυγε ο Κορμπεράν αλλά και πως να έμενε με την εικόνα που έχουν οι ερυθρόλευκοι;

Τεράστιο πια το πρόβλημα για τον Ολυμπιακό, με την στήριξη στον πρόσωπο του Κάρλος Κορμπεράν να λήγει με το τέλος του παιχνιδιού με τον Άρη, μετά και μία ακόμα ήττα, στη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά με 2-1.

Επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή πλέον ο Ολυμπιακός, μόλις σε πέντε αγωνιστικές.

Η μία ήττα μετά την άλλη για τους ερυθρόλευκους, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις (σ.σ. ή για την ακρίβεια καταστάσεις που είχαν να ζήσουν χρόνια).

Τα σύννεφα στις σχέσεις Ολυμπιακού – Κάρλος Κορμπεράν είχαν γίνει πια μαύρη… καταχνιά, όμως παρά του ότι έφυγε ο Ισπανός, ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται να έχει βρει ακόμα τον αντικαταστάτη του.

Και εδώ έρχεται ένα ακόμα ερώτημα. Άντε και έφυγε ο Κάρλος Κορμπεράν. Ποιος θα αναλάβει αυτή την ομάδα, έτσι όπως είναι (σ.σ. και ενω έχει γίνει μία πολύ μεγάλη επένδυση από την διοίκηση του Ολυμπιακού).

Ο Κάρλος Κορμπεράν αλλά και ο ερυθρόλευκος οργανισμός αλλιώς περίμεναν την εξέλιξη αυτής της συνεργασίας.

Ο Ισπανός έχασε την συγκέντρωσή του αλλά και την στήριξη της διοίκησης.

Χαρακτηριστικη η αλλαγή του Αγκιμπού Καμαρά, στη θέση του Χάμες Ροντρίγκες. Ο Καμαρά είναι ένας παίκτης που ο Κάρλος Κορμπεράν έδειχνε πως δεν υπολογίζει, όμως ο Ισπανός τον έβαλε στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα με τον Άρη, βγάζοντας τον μοναδικό παίκτη που έκανε τουλάχιστον τα… βασικά.

Δύσκολες οι ώρες για τον Ισπανό, ο οποίος δεν πάει ούτε στην συνέντευξη τύπου και ενώ το ρεπορτάζ τρέχει.

Για την ώρα δεν έχει ξεχωρίσει κάποιο όνομα για την αντικατάστασή του.

Αθλητικές ειδήσεις

Ο Ολυμπιακός και ο προπονητής που θα «τελειώσει» τη συζήτηση – Οι δυσκολίες για Μπλαν που είναι 1ος στόχος, ο Τσάμπι Αλόνσο και ο Καμπιάσο

Αυτή είναι η σύζυγος του Σρέντερ – Γι αυτή έγινε ο καυγάς με την Ελλάδα

Ζήλεψα τον προπονήτη της Φράιμπουργκ – Ο Κορμπεράν έπαθε Τζον φαν ΄τ Σχιπ;

Άρης – Ολυμπιακός 2-1: Και το λέει και το εννοεί! Θα διεκδικήσει τίτλους!

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ