Αρχική » Ποδόσφαιρο

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο ακούσατε τίποτε;

Το ελληνικό ποδόσφαιρο εκπέμπει SOS. Μείναμε με μία ομάδα στην Ευρώπη και το μέλλον προβλέπεται ακόμα χειρότερο. Ακούσατε τίποτε;

Upopsi Team Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Το ελληνικό ποδόσφαιρο εκπέμπει SOS. Μείναμε με μία ομάδα στην Ευρώπη και το μέλλον προβλέπεται ακόμα χειρότερο. Ακούσατε τίποτε;

Το ελληνικό ποδόσφαιρο περνάει τεράστια κρίση. Ό,τι και να λέμε εμείς εδώ και να συζητάμε, η πορεία των ελληνικών ομάδων είναι απογοητευτική. Είχαν πλάκα τα δύο πρωτοσέλιδα του Sportime για την κατρακύλα των ελληνικών ομάδων στο Uefa Ranking.

Το πράγμα είναι συνολικό. Δεν είναι μόνο πως προχωρά ο Ολυμπιακός. Διότι, ο Ολυμπιακός βίωσε επίσης αποκλεισμό φέτος. Απλώς είχε και δεύτερη ευκαιρία. Αυτό το προνόμιο θα το έχουν δύο ομάδες μας τη νέα σεζόν. Αλλά αυτό θα αποτελέσει ευχάριστη παρένθεση. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στα ίδια… Με τέσσερις ομάδες στην Ευρώπη.

Πως αντιμετώπισε ο κόσμος στο Twitter τα δρώμενα των ελληνικών ομάδων; Σε καμία περίπτωση ψύχραιμα. Αν και υπάρχουν μερικές απόψεις που αντικατοπτρίζουν πλήρως την πραγματικότητα.

Ελληνικό ποδόσφαιρο – Τα τιτιβίσματα

Ειδήσεις σήμερα

Ο Κορμπεράν έκανε το σωστό με Βρουσάι – Τι παίζει με Κούτρη, Καμαρά και Γκάρι;

Ηλεκτρινό Ρέύμα: Τρομερές αυξήσεις από τον Σεπτέμβριο

Ελληνική Showbiz: Τι παίζει με Τούνη, Μάστορα και τα κανάλα;

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ