Αρχική » Ποδόσφαιρο

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: Ήττα, αλλά με ένα γκολ μόνο διαφορά…

Υπάρχει και θετικό αποτέλεσμα ήττας στην αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Φράιμπουργκ… Ήττα με ένα γκολ διαφορά.

Γεράσιμος Μανωλίδης Ποδόσφαιρο Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Υπάρχει και θετικό αποτέλεσμα ήττας στην αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Φράιμπουργκ… Ήττα με ένα γκολ διαφορά.

Γίνεται ο Ολυμπιακός να κερδίσει τη Φράιμπουργκ; Μάλλον είναι κομματάκι δύσκολο έως απίθανο. Για την ομάδα του Μίτσελ όμως, πιο σημαντικό κι από το δικό της παιχνίδια είναι αυτό ανάμεσα σε Ναντ και Καραμπάγκ. Διότι, τα καλά νέα πρέπει να έρθουν από εκεί. Κι αν έρθουν, ακόμα και η ήττα με ένα γκολ στη Γερμανία, καλή θα είναι.

Το Europa League έχει κάνει φτερά για τον Ολυμπιακό. Τι μπορεί να εύχεται και να ελπίζει; Να συνεχίσει ασφαλώς στο Conference League. Αυτό θεωρητικά είναι 100% στα χέρια του. Με δύο νίκες, ό,τι και να γίνει στα άλλα ματς, προκρίθηκε. Κομματάκι δύσκολο όμως να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία. Τι είναι αυτό που έχει ανάγκη λοιπόν πραγματικά.

Αρχικά, το ζητούμενο είναι να μην κερδίσει η Ναντ την Καραμπάγκ. Διότι, σε μία τέτοια περίπτωση μόνο νίκη θα του κάνει στη Γερμανία. Να αναφέρουμε και κάτι εδώ βέβαια. Με νίκη της Ναντ, ακόμα και με ήττα από τον Ολυμπιακό η Φράιμπουργκ τερματίζει πρώτη στον όμιλο. Ας το έχουμε κι αυτό στο νου μας.

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΑΠΙΘΑΝΟ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Το καλό σενάριο με Φράιμπουργκ

Από εκεί και πέρα όμως, αν φέρει ισοπαλία η Ναντ, ακόμα και η ήττα του Ολυμπιακού μέχρι ένα γκολ διαφορά, του κάνει για τη ρεβάνς. Διότι, η ομάδα του Μίτσελ θα χρειαστεί απλώς μία νίκη με τους Γάλλους για να συνεχίσει στο Conference League. Νίκη με οποιοδήποτε σκορ. Αυτό το σενάριο ισχύει σαφώς και στην περίπτωση που χάσει η Ναντ. Αν η γαλλική ομάδα φέρει ισοπαλία και ο Ολυμπιακός ηττηθεί από τη Φράιμπουργκ με δύο γκολ διαφορά, τότε θα πρέπει να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική τη Ναντ με δύο γκολ διαφορά.

Με άλλα λόγια, δύο ζητούμενα υπάρχουν απόψε. Να μην κερδίσει η Ναντ και αν ο Ολυμπιακός χάσει από τη Φράιμπουργκ, να χάσει με ένα γκολ διαφορά.

Ειδήσεις με Upopsi

Έρχονται κι άλλοι Ντόι με εντολή Μαρινάκη

Σίγουρος ο Τσουκαλάς – Ποια Φράιμπουργκ;

Δείτε επίσης

Τα πέταξε όλα έξω η Σοφία Χατζηπαντελή

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ