Αρχική » Ποδόσφαιρο

«Επιστημονική φαντασία η φάση με τον Κολοβό – Καταλαβαίνω την ενόχληση του Ολυμπιακού που κερδίζει ο Παναθηναϊκός», λέει ο Νικολογιάννης

Για μία ακόμα φορά δεν έμεινε ασχολίαστη η διαιτησία από παράγοντες και ρεπόρτερ. Τι είπε στο ραδιόφωνο ο Τάσος Νικολογιάννης.

Upopsi Team Featured Ποδόσφαιρο Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Για μία ακόμα φορά δεν έμεινε ασχολίαστη η διαιτησία από παράγοντες και ρεπόρτερ. Τι είπε στο ραδιόφωνο ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο Τάσος Νικολογιάννης δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα έγιναν στο Αγρίνιο με τη διαιτησία και τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο. Διότι, στον «αέρα» του Bwin SportFm έγινε και ανακοίνωση για τον επίσημο Ολυμπιακό για τη φάση που με τον Κολοβό πριν το γκολ των «πρασίνων».

«Επιστημονική φαντασία», χαρακτήρισε τα όσα λέγονται για τη φάση του Κολοβού πριν από το γκολ του Παναθηναϊκού ο Τάσος Νικολογιάννης. Ο γνωστός ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα φάουλ και πως η φάση είναι πεντακάθαρη. Μάλιστα ανέφερε πως υπάρχει πέναλτι που δεν δόθηκε για τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο.

Δίκιο έχει για τη φάση με τον Κολοβό. Δεν φαίνεται να χάνει την ισορροπία του από κάτι αντικανονικό. Κανένα πέναλτι όμως δεν υπάρχει και στην περίπτωση του Αποστολάκη, αφού η μπάλα πάει στον ώμο του.

Στη συνέχεια βέβαια είπε κι άλλα ο Τάσος Νικολογιάννης. «Καταλαβαίνω την ενόχληση που έχει ο επίσημος Ολυμπιακός που ο Παναθηναϊκός δεν κάνει γκέλα και κερδίζει», ήταν τα λόγια του.

Η αναφορά που κάνει ο Τάσος Νικολογιάννης στο 7:50

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ