Αρχική » Ποδόσφαιρο

Χουάνγκ: Τότε είπε ότι θα αποκαλύψει τι έγινε με τον Ολυμπιακό

Πότε θα πει «αναλυτικές πληροφορίες για τη διαμάχη με τον Ολυμπιακό».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Χουάνγκ: Τότε είπε ότι θα αποκαλύψει τι έγινε με τον Ολυμπιακό

Τότε είπε ότι θα αποκαλύψει τι έγινε με τον Ολυμπιακό ο Νοτιοκορεάτης ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στην πατρίδα του για τους αγώνες της Νότιας Κορέας.

Ο Ιμ Μπεόμ Χουάγκ μίλησε σε μέσα της πατρίδας του, όπου βρίσκεται για τα παιχνίδια της εθνικής του Ομάδας, για το παρασκήνιο της καλοκαιρινής του μεταγραφής από την ομάδα του Πειραιά στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Νοτιοκορεάτης τόνισε πως «αναλυτικές πληροφορίες για τη διαμάχη με τον Ολυμπιακό δεν μπορούν να αποκαλυφθούν αυτή τη στιγμή», όμως όπως είπε σκοπεύει να το πει «με χαμόγελο μετά τη σύνταξη» του.

Ο Χουάνγκ αποκάλυψε πως μετά την φυγή του από τον Ολυμπιακό (σ.σ. αυτός μιλά για επιστροφή του στην Κορέα), προσπάθησε να συνεχίσει να ζει στην χώρα του με την ευρωπαϊκή ώρα, ώστε να μην χρειάζεται προσαρμογή αν γύριζε στην Ευρώπη, όπου είχε αποφασίσει να συνεχίσει να παίζει.

Μάλιστα, όπως είπε, προπονούντα σε μία παιδική χαρά κοντά στο σπίτι του για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Χουάνγκ: Τότε είπε ότι θα αποκαλύψει τι έγινε με τον Ολυμπιακό

«Τέσσερις μέρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αποφάσισα ότι θα ήταν καλύτερο να μείνω στην Ευρώπη και να ζήσω στη Γερμανία», αποκάλυψε ο Ιμ Μπεόμ Χουάνγκ.

Ο Χουάνγκ είπε πως εκείνη την περίοδο μιλούσε με τρεις συλλόγους από τα πέντε κορυφαία προταθλήματα της Ευρώπης ενώ η συζήτηση με δύο από αυτούς είχε προχωρήσει σημαντικά.

«Αφού μίλησα με έναν από τους δύο συλλόγους, πήγα στο αεροδρόμιο του Μονάχου για να οριστικοποιήσω το συμβόλαιο. Ακριβώς πριν κάνω check-in στο αεροδρόμιο, έλαβα μια κλήση από τον μανατζέρ μου που μου έλεγε ότι κάτι είχε αλλάξει», σημείωσε ο Νοτιοκορεάτης, ο οποίος τόνσε πως θα αποκαλύψει σε άλλο χρόνο τι ακριβώς είχε συμβεί.

«Ο Ερυθρός Αστέρας γνώριζε ήδη ότι ότι είχα διαπραγματευτεί με συλλόγους από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα. Όταν οι μεταγραφές συζητήσεις σε αυτούς τους συλλόγους κατέρρευσαν, αποφάσισε να αναλάβει δράση», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Αρέσει ο Στόιτς αλλά τι τους… χαλάει

Ολυμπιακός: Ο καλός Μπόατενγκ θα ήταν ιδανικός – Δε θυμίζει τον παίκτη που ξέραμε ο Γερμανός!

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ