Αρχική » Ποδόσφαιρο

Χουάνγκ: Χτυπάει το κεφάλι του αλλά τώρα είναι αργά

Υπαρκτός ο κίνδυνος να χάσει μία ποδοσφαιρική χρονιά;

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Χουάνγκ: Χτυπάει το κεφάλι του αλλά τώρα είναι αργά

Χουάνγκ: Χτυπάει το κεφάλι του ο Νοτιοκορεάτης για τον τρόπο που φέρθηκε στον Ολυμπιακό, αλλά τώρα είναι αργά.

Λίγο μετά το κρίσιμο παιχνίδι με τη Γκενκ, που άνοιξε το δρόμο στους ερυθρόλευκους για τη συμμετοχή τους τελικά στους ομίλους του Europa League, σαν… βόμβα έσκασε η οικειοθελής αποχώρηση του Ιμ Μπεόμ Χουάνγκ από την ομάδα του Πειραιά.

Λίγο ο νέος Τούρκος δικηγόρος που τον συμβουλεύει πλέον, λίγο ο χαρακτήρας του παίκτη, που δεν μπορεί να κάνει δεύτερη χρονιά σε μία ομάδα, λίγο το καλό Παγκόσμιο Κύπελλο που έκανε τον οδήγησαν στην απόφαση να σηκώσει… μπαϊράκι και να φύγει για την Κορέα, επικαλούμενος ότι είχε υπογράψει 1+2 χρόνια με τους ερυθρόλευκους και πλέον ήταν ελεύθερος να πάει σε όποια ομάδα της αρεσκείας του δώσει στους ερυθρόλευκους 3 εκατ. ευρώ.

Οι πρώτοι μνηστήρες φάνηκαν αμέσως, με πολλές ομάδες της Ευρώπης να γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του χαρισματικού Νοτιοκορεάτη ποδοσφαιριστή.

Όμως η στάση του Χουάγνκ εξόργησε το Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει το θέμα στα άκρα.

Χουάνγκ: Χτυπάει το κεφάλι του αλλά τώρα είναι αργά

Ο Χουάνγκ τις τελευταίες μέρες εμφανίζεται να έχει συμφωνησει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και την Αταλάντα, όμως η ιταλική ομάδα δεν έχει κάνει ακομα κίνηση, για να κάνει τον παίκτη δικό της.

Οι Ιταλοί, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον Χουάνγκ, δεν κάνουν κίνηση καθώς είναι σίγουρο πως ο παίκτης και ο Ολυμπιακός, αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά θα έχουν έναν μακρύ δικαστικό αγώνα.

Έτσι, καμία ομάδα δεν θέλει να πληρώσει τώρα ένα ποσό και να βλέπει τον Χουάνγκ ή να μην μπορεί να παίξει ή να είναι υποχρεωμένος να κάνει προπόνηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Χουάνγκ είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να χάσει μία ποδοσφαιρική χρονιά και σίγουρα θα… χτυπά το κεφάλι του.

Όμως αν έρθει μία καλή πρόταση από την Αταλάντα στους ερυθρόλευκους τότε όλα… αλλάζουν.

Την ίδια ώρα, ο Χουάνγκ με τις εμφανίσεις του Ολυμπιακό και με το στυλ παιχνιδιού των ερυθρόλευκων τώρα, με δύο – τρεις καλές παρουσίες στην Ευρώπη θα είχε… εκτοξεύσει την αξία του και θα είχε προσελκύσει και άλλες ομάδες.

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ