Αρχική » Ποδόσφαιρο

Ανιγκό: Δεν το βάζει κάτω – Προετοιμάζει τον Ολυμπιακό για το καλύτερο – Το δίδυμο που στηρίζει πολλά

Στον ερυθρόλευκο οργανισμό τα πάντα λειτουργούν σε φουλ ρυθμό.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Viral Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Ανιγκό: Δεν το βάζει κάτω - Προετοιμάζει τον Ολυμπιακό για το καλύτερο - Το δίδυμο που στηρίζει πολλά

Ανιγκό: Δεν το βάζει κάτω – Προετοιμάζει τον Ολυμπιακό για το καλύτερο που στο μυαλό του είναι το πρωτάθλημα.

Μπορεί φέτος ο Ολυμπιακός να έχει στεναχωρήσει και τους πιο αισιόδοξους οπαδους του με τα… πάνω κάτω και τις συνεχείς αλλαγές σε προπονητές και παίκτες, όμως όσο και αν ακούγεται περίεργο στον ερυθρόλευκο οργανισμό τα πάντα λειτουργούν σε φουλ ρυθμό με στόχο το πρωτάθλημα.

Μπορεί σε κάποιον η παραπάνω παράγραφος να… μοιάζει εκτός τόπου και χρόνου, όμως ειναι η απόλυτη πραγματικότητα που επικρατεί στις τάξεις των ερυθρόλευκων.

Ο Ζοζέ Ανιγκό προετοιμάζει τον Ολυμπιακό για το παιχνίδι με την ΑΕΚ με στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει σε τροχιά τίτλου.

Μάλιστα ο Ανιγκό έχει δύο παίκτες στους οποίους στηρίζει σε μεγάλο βαθμο τα σχέδιά του για το απολυτο come back των ερυθρόλευκων.

Ανιγκό: Δεν το βάζει κάτω – Προετοιμάζει τον Ολυμπιακό για το καλύτερο – Το δίδυμο που στηρίζει πολλά

Οι δύο αυτοί παίκτες είναι ο Κώστας Φορτούνης και ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Οι δύο αυτοί παίκτες θα είναι το δίδυμο στην ενδεκάδα των ερυθρόλευκων που ο Ανιγκό βασίζει το… κόλπο γκρόσο στα επόμενα παιχνίδια των ερυθρόλευκων.

Ο Ανιγκό γνωρίζει πως στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακος θέλει το αναπάντεχο, αυτό που θα βγάλει τον αντίπαλο από τον προγραμματισμό του και οι Φορτούνης και Βαλμπουενά το έχουν αυτό.

Τώρα αναφορικά με το κλίμα στους ερυθρόλευκους επικρατεί μία… περίεργη ηρεμία. Όχι απαραίτητα η ηρεμία πριν την κακοκαιρία αλλά περισσότερο ως η ηρεμία πριν από τις μεγάλες μάχες. Και η αλήθεια είναι πως καιρό είχε να βρεθεί σε αυτή την κατάσταση της απόλυτης ηρεμίας ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης:

Ενόχλησε ο τίτλος του Πρωταθλητή «Έλα Γκατούζο» – Τι έγραψε ο Άκης από τη Θύρα 7

Ο Άρης δεν έχει καμία σχέση με άλλα χρόνια

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ