Αρχική » Ποδόσφαιρο

Αν έπαιρνε ο Ολυμπιακός τα πέναλτι του Παναθηναϊκού;

Ποια θα ήταν η συζήτηση αν τις ίδιες φάσεις που κέρδισε ο Παναθηναϊκός πέναλτι, τις είχε πάρει ο Ολυμπιακός;

Upopsi Team Ποδόσφαιρο Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Ποια θα ήταν η συζήτηση αν τις ίδιες φάσεις που κέρδισε ο Παναθηναϊκός πέναλτι, τις είχε πάρει ο Ολυμπιακός;

Μπόλικη συζήτηση έχει γίνει για το πέναλτι του Παναθηναϊκού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Η κουβέντα δεν γίνεται τόσο για το αν είναι ή όχι ορθή απόφαση, αλλά στο τι θα είχε γίνει αν ο Ολυμπιακός είχε πάρει αυτά τα πέναλτι. Μάλλον, εικασία είναι, δεν θα είχαμε συζήτηση για ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και «παίρνει όσο δικαιούται».

Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος στη λίστα με τις ομάδες που έχουν κερδίσει τα περισσότερα πέναλτι στη Super League. Αυτά μάλιστα έχουν κρίνει σημαντικές αναμετρήσεις. Η ανατροπή με την ΑΕΚ έγινε με δύο πέναλτι μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Η ανατροπή με τον ΠΑΟΚ «σφραγίστηκε» με ένα ακόμα πέναλτι. Η νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης ήρθε, επίσης, με πέναλτι.

Στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ενδεχομένως είναι και η μόνη πραγματική αδικία ως τώρα. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Σε ότι έχει να κάνει με τα πέναλτι, σε ότι αφορά τα ντέρμπι, δύο «πενηνταρίσιες» φάσεις δεν τις δίνεις πέναλτι αμφότερες. Διότι, έτσι καθορίζεις αποτέλεσμα και μάλιστα όχι με τον ορθό τρόπο. Για ποδόσφαιρο μιλάμε, όχι για να ψάχνουμε λεπτομέρειες. Η λογική του 10 πέναλτι σε κάθε ματς, δεν υπάρχει.

Δεν θα είχε πλάκα όμως να είχε πάρει ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα πέναλτι; Δεν θα είχε γίνει συζήτηση άνευ προηγουμένου; Δεν θα ακούγαμε άλλα πράγματα από αυτά που ακούμε τελικά τώρα; Πιστεύει κανείς πως η συζήτηση θα ήταν η ίδια; Σε καμία περίπτωση…

Αθλητικές ειδήσεις

Δεν υπάρχει Ευρώπη για τον Ολυμπιακό – Μόνο πρωτάθλημα

Κερδίζει χρόνο ο Μίτσελ

Η φάση του πέναλτι του Αϊτόρ

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ