Αρχική » Featured

Ολυμπιακός: Ο κανόνας Κορδόν στις μεταγραφές που δεν έχει προηγούμενο για ελληνική ομάδα

Ποιος είναι αυτός;

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Ολυμπιακός: Ο κανόνας Κορδόν στις μεταγραφές που δεν έχει προηγούμενο για ελληνική ομάδα

Ολυμπιακός: Ο κανόνας Κορδόν στις μεταγραφές που δεν έχει προηγούμενο για ελληνική ομάδα δείχνει πως θέλει ο Ισπανός να λειτουργούν οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός χτίζεται από την αρχη, με τον Αντόνιο Κορδόν να έχει «λευκη επιταγή» στα χέρια του και να φαίνεται πως έχει βάλει έναν άγραφο κανόνα στις μεταγραφικές κινήσεις των ερυθρόλευκων.

Ποιος είναι αυτός; Ο ηλικιακός περιορισμός του 26.

Αν προσέξετε όσοι παίκτες ήρθαν στον Ολυμπιακό με μεταγραφή ή δανεικοί με την προοπτική να μείνουν με όψιον αγοράς δεν είναι πάνω από 26 ετων (σ.σ. εκτός κάποιον αναγκαίων εξαιρέσεων).

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει ή δανεικούς ή με μεταγραφή τους Ορτέγκα 24 χρ., Ρίτσαρντς 25 χρ., Έσε 22, Παρόζο 23, Ρέτσο 25, Αλεξανδρόπουλο 22, Χολσγκροουβ 24, Μπρνιτς 22 χρ..

Την ίδια ώρα ενδιαφέρεται για τους Ντεσπόντοφ 26 χρ., Σομπάκεν 24, Γιόβιτς 25 χρ..

Ολυμπιακός: Ο κανόνας Κορδόν στις μεταγραφές που δεν έχει προηγούμενο για ελληνική ομάδα

Να σημειωθεί ότι οι μεταγραφές των άνω των 26 ετών έγιναν τις πρώτες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, όπου οι Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ έπρεπε να βρουν παίκτες πάνω στους οποίους να χτίσουν την ομάδα του Ολυμπιακού για τους καλοκαιρινούς ευρωπαϊκούς αγώνες των ερυθρόλευκων.

Δηλαδή, ο Ολυμπιακός πήρε τους τον Φρέιρε 29 ετών και Κίνι 34 ετών για να καλύψει τις ελλείψεις στην άμυνα και τους Σκάρπα 29 ετών, δανεικό από τη Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ελ Κααμπί 30 ετών για τις αναγκαίες μεσοεπιθετικές προσθήκες των ερυθρόλευκων, κινήσεις που απέδωσαν άμεσα στο 100%.

Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει πλέον σελίδα, δουλεύοντας το χτίσιμο της νέας ομάδας με το δεδομένο πως πρέπει όσοι έρχονται να υπάρχει δυνατότητα εξέλιξης και δημιουργίας υπεραξίας.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τρελή καραμπόλα δούλεψε για λογαριασμό των ερυθρόλευκων – Ήθελαν παίκτη που πήρε ομάδα που ήθελε παίκτη του

Δικαίωση Πέδρο Μαρτίνς για τον παίκτη που ήθελε σαν τρελός στον Ολυμπιακό

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ