Αρχική » Μπάσκετ

Το θέμα Σλούκα είναι πλέον θέμα Μπαρτζώκα (audio)

Όλα όσα ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον «bwinΣΠΟΡ FM 94.6», για το ραντεβού Σλούκα - Αγγελόπουλων και το ρόλο του Γιώργου Μπαρτζώκα

Ιωσήφ Σηφάκης Featured Μπάσκετ Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Όλα όσα ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον «bwinΣΠΟΡ FM 94.6», για το ραντεβού Σλούκα - Αγγελόπουλων και το ρόλο του Γιώργου Μπαρτζώκα

Κώστας Σλούκας και Ολυμπιακός θα χρειαστούν ακόμα ένα ραντεβού, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν το εάν θα συνεχίσουν μαζί, με τους φίλους των «ερυθρολεύκων» να εμφανίζονται διχασμένοι στο Twitter.

Την ίδια στιγμή, ο ρεπόρτερ του μπασκεικού Ολυμπιακού στον «bwinΣΠΟΡ FM 94.6», Νίκος Ζέρβας, αναφέρθηκε σα δεδομένα της υπόθεσης και τον κομβικό ρόλο που θα έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο ίδιος χαρακτήρισε ως θετική πρώτη ερμηνεία το γεγονός ότι δεν τελείωσε η σχέση των δυο πλευρών, τονίζοντας πως ο Σλούκας δεν πήγε αποφασισμένος να αποχωρήσει.

Παράλληλα, ανέφερε πως το οικονομικό ήταν θέμα πέντε λεπτών, με τον ρόλο που θα έχει ο Έλληνας γκαρντ να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Έτσι, ξεκαθάρισε ότι η μπάλα για την κατάληξη της υπόθεσης περνάει πλέον στον Γιώργο Μπαρτζώκα, με την πιθανότητα παραμονής του Σλούκα να εξαρτάται στο αν θα γεφυρωθεί το όποιο χάσμα μεταξύ τους.

Ακούστε παρακάτω όλα όσα είπε ο Νίκος Ζέρβας στον «bwinΣΠΟΡ FM 94.6»

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ