Αρχική » Μπάσκετ

Στάθηκε τυχερός ο Ολυμπιακός με την περίπτωση Κώστα Αντετοκούνμπο;

Ο Ταρίκ Μπλακ ήρθε αντί του Κώστα Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό και μάλλον οι Πειραιώτες στάθηκαν τυχεροί σε αυτό.

Upopsi Team Μπάσκετ Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Ολυμπιακός: Ο Ταρίκ Μπλακ ήρθε αντί του Κώστα Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό και μάλλον οι Πειραιώτες στάθηκαν τυχεροί σε αυτό.

Ο Ολυμπιακός ήθελε τον Κώστα Αντετοκούνμπο για να κλείσει τη γραμμή των ψηλών του. Η προτίμηση προς τον αδερφό του Γιάννη ήταν επειδή ήταν Έλληνας και δεν έπιανε θέση ξένου. Τελικός ο διεθνής σέντερ δεν έπιασε λιμάνι, κυρίως λόγω την υπερβολικών του απαιτήσεων. Στη θέση του ήρθε ο Ταρίκ Μπλακ.

Τα φιλικά της Εθνικής Ελλάδας έκαναν άπαντες να αναρωτιούνται; Κι εμάς μαζί. Μήπως ο Ολυμπιακός έκανε λάθος με τον Κώστα Αντετοκούνμπο; Διότι, γύρω από τον Έλληνα ψηλό, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα μπορούσαν να έχουν χτίσει για τα επόμενα χρόνια. Δεν συνέβη, στη θέση του ήρθε ο Μπλακ και τα πρώτα δείγματα δείχνουν πως δεν βγήκε σε κακό στην ομάδα του Πειραιά.

Αρχικά να αναφέρουμε πως δεν έχουν βγει ξεκάθαρα προς τα έξω οι λόγοι που ο Αντετοκούνμπο δεν ήρθε στον Ολυμπιακό. Το ότι ζητούσε συνεχώς παράταση για να δοκιμάσει ξανά στο NBA έπαιξε τον ρόλο του. Όπως επίσης το ότι θα ήταν 3ος στην ιεραρχία του Γιώργου Μπαρτζώκα πίσω από Φαλ και Μπολομπόι.

Δεδομένα υπήρξε απόσταση και στο οικονομικό. Ο Ολυμπιακός ήθελε να πληρώσει ακριβώς την αξία του Κώστα Αντετοκούνμπο, ο Έλληνας παίκτης ήθελε το κάτι παραπάνω μιας και δεν κυκλοφορούν πολλοί Έλληνες και ο Ολυμπιακός είχε ανάγκη από έναν ακόμα. Σεβαστά και τα δύο.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΣΟΚ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Τελικά βγήκε χαμένος ο Ολυμπιακός;

Το δείγμα είναι μικρό. Η σεζόν μόλις ξεκίνησε. Αλλά τα τωρινά δεδομένα δείχνουν μερικά πράγματα. Ο Ολυμπιακός αρχικώς δεν έκανε καμία υπέρβαση στο μπάτζετ του. Απέκτησε τον Ταρίκ Μπλακ, ο οποίος ήταν πιο οικονομική λύση από τον πρώην παίκτη της Βιλερμπάν. Στα χρήματα είναι ήδη κερδισμένος ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Στο «αγωνιστικό σήμερα», ο Μπλακ έχει δοκιμαστεί στη Βαρκελώνη και πήρε πολύ υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Πιο έμπειρος παίκτης, με πολλές παραστάσεις δείχνει να είναι το κομμάτι που συμπληρώνει τέλεια την κόκκινη φροντ λάιν. Μάλιστα, με την αλλαγή και στον κανονισμό χρησιμοποίησης του 7ου ξένου στη Basket League, μοιάζει μικρό το κακό το ότι δεν έχει έναν ακόμα Έλληνα. Αν και σε ένα ματς με τον Παναθηναϊκού, θα λείψει στον Ολυμπιακό που δεν θα μπορεί να έχει και τους 7 ξένους του διαθέσιμους.

Επιπρόσθετα, ο Αντετοκούνμπο δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή στους Σικάγο Μπουλς. Από τα αμερικανικά ρεπορτάζ βγαίνει προς τα έξω πως οι πιθανότητες να κερδίσει συμβόλαιο δεν είναι με το μέρος του. Αυτό σημαίνει πως θα αναζητήσει συμβόλαιο σε ομάδα της Euroleague με μικρότερες απαιτήσεις από αυτές που είχε τον Ιούλιο. Με άλλα λόγια, ο Ολυμπιακός δεν μοιάζει χαμένος από όλη αυτή την ιστορία. Σε πρώτη φάση τουλάχιστον…

Ειδήσεις με Upopsi

Αυτός είναι ο λόγος που δικαιώθηκε ο Μίτσελ

Αυτός είναι ο Τάκης Τσουκαλάς του Παναθηναϊκού

Δείτε επίσης

Αυτή η γυναίκα έκανε τον Τότι να χωρίσει!

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ