Αρχική » Μπάσκετ

Ολυμπιακός: Χάνουν τον έναν παίκτη μετά τον άλλο οι Αγγελόπουλοι – Τι θα έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης;

Φέτος το καλοκαίροι οι Αγγελόπουλοι έχουν βρει τον... μπελά τους.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Μπάσκετ Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Ολυμπιακός: Χάνουν τον έναν παίκτη μετά τον άλλο οι Αγγελόπουλοι - Τι θα έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης;

Ολυμπιακός: Χάνουν τον έναν παίκτη μετά τον άλλο οι Αγγελόπουλοι ενώ ενδιαφέρον έχει να βλέπαμε τι θα έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης αν ήταν στη θέση τους.

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός βρίσκεται μετά από χρόνια στο σημείο να… χάνει παίκτες που αποδεδειγμένα θέλει από τον αιώνιο αντίπαλο.

Από την άλλη, ο μπασκετικός Παναθηναϊκός φαίνεται πως είναι πλέον έτοιμος να χτίσει μία ανταγωνιστική προς τους ερυθρόλευκους ομάδα, «χτυπώντας» στα ισα παίκτες που ενδιαφέρουν τους ερυθρολευκους.

«Καμία αρπαγή», είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την υπογραφή του Κώστα Σλούκα στους «πράσινους». Απλά ο Παναθηναϊκός έδωσε τα περισσότερα και έκανε τον πρώην ερυθρόλευκο παίκτη δικό του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Για την ακρίβεια ο Παναθηναϊκός δεν έδωσε μόνο τα περισσότερα, έδωσε… πολλά περισσότερα.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Ολυμπιακός: Χάνουν τον έναν παίκτη μετά τον άλλο οι Αγγελόπουλοι – Τι θα έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης;

Πληροφορίες θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται και για άλλο παίκτη, ο οποίος ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για το Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίο λέγεται πως έχει από τους πράσινους μεγαλυτερη (σ.σ. πολύ μεγαλύτερη) πρόταση από αυτή που του έχουν κάνει οι ερυθρόλευκοι.

Θα πάει και ο Μίροτιτς στους πράσινους; Ο χρόνος θα δείξει.

Πάντως, είναι γεγονός πως φέτος το καλοκαίροι οι Αγγελόπουλοι έχουν βρει τον… μπελά τους από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος χτυπά ότι… κινείται.

Και εδώ έρχεται το ερώτημα. Θα γίνονταν αυτές οι ενέργειες στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό; Θα έχανε δηλαδή παίκτες ο Βαγγέλης Μαρινάκης από κάποια άλλη ελληνική ομάδα;

Η απάντηση είναι «όχι». Και αυτό γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει φροντίσει να… κόψει το βήχα στον οποιοδήποτε αντίζηλο στην Ελλάδα.

Δείτε κι αυτό

Ο Ολυμπιακός κάνει σκέψεις να πληρώσει buy out στη Φενέρ για τον Ντόρσεϊ
Το ίδιο δεν έχουν καταφέρει να κάνουν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι στον μπασκετικό Ολυμπιακό.

Μερικές φορές χρειάζεται να αφουγκράζεσαι τις συνθήκες και αν αυτές αλλάζουν να λάβεις τα μέτρα σου. Και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν φαίνεται πως αυτό το έχουν καταλάβει.

Προσοχή, δεν λέμε ότι έκανε κάτι μεμπτό ο μπασκετικος Παναθηναϊκός. Ο καθένας κοιτά να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα του. Όμως το γεγονός πως του «επιτρέπεται» να μπαίνει με αξιώσεις στα… χωράφια του Ολυμπιακού δείχνει πως κάτι πρέπει να αλλάξει στον τρόπο σκέψεις των αδελφών Αγγελόπουλων.

Διαβάστε επίσης:

Ποιοι πίστευαν ότι θα έχανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης παίκτη από την ΑΕΚ;

Κώστας Σλούκας: Όχι στην Εθνική του Ιτούδη, όχι τον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα, όχι στη Φενέρ του Ιτούδη, ναι στον Παναθηναϊκό του Αταμάν

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ