Αρχική » Μπάσκετ

Μια κουβέντα κι έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου ο Ράντονιτς – Δεν έμεινε ούτε για τη μετάφραση (vid)

Δεν είχε όρεξη ο Ντέγιαν Ράντονιτς για πολλές κουβέντες στη συνέντευξη Τύπου, όπου έφυγε πρόωρα και δεν δέχτηκε ερωτήσεις.

Upopsi Team Featured Μπάσκετ Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Δεν είχε όρεξη ο Ντέγιαν Ράντονιτς για πολλές κουβέντες στη συνέντευξη Τύπου, όπου έφυγε πρόωρα και δεν δέχτηκε ερωτήσεις.

Σκασμένος και χολωμένος ήταν ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Παρτιζάν. Δεν ήθελε πολλές κουβέντες και δεν είπε κιόλας από τη συνέντευξη Τύπου. Μια ατάκα, χωρίς ερωτήσεις, ενώ δεν έμεινε ούτε καν να ακούσει τη μετάφραση.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε μια καλή βραδιά στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Παρτιζάν. Δεν είναι μόνο η ήττα από την ομάδα του Βελιγραδίου. Η διακοπή, ο κόσμος που αντέδρασε, το περιστατικό που έγινε με μερίδα οπαδών και τον Ομπράντοβιτς. Πολλά είναι τα ζητήματα και τα θέματα.

Πάντως είναι φανερό πως και ο Ντέγιαν Ράντονιτς αρχίζει να πιέζεται. Και να πιέζεται πολύ. Το ρεκόρ της ομάδας του είναι απογοητευτικό στη Euroleague, ο τρόπος που χάνει εντός έδρας τα παιχνίδια του είναι παρόμοιος, επομένως το πρόβλημα είναι αρκετά μεγάλο. Και ο τρόπος που το χειρίστηκε ο Σέρβος κόουτς στη συνέντευξη Τύπου δεν ήταν και ο καταλληλότερος.

Δείτε τι έγινε με τον Ράντονιτς

Ειδήσεις με Upopsi

Ο Παναθηναϊκός πρέπει πρώτα να κοιτάξει τον εαυτό του και όχι τη διαιτησία

Euroleague: Αυτή είναι η βαθμολογία 

ΝΤΡΟΠΗ! Αποδοκιμασίες και αντικείμενα στον Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ που έδειξε το λάβαρο – Είναι Παναθηναϊκού αυτοί;

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ