Αρχική » Ποδόσφαιρο

Έντονη διαφωνία στον «αέρα» για Κετσετζόγλου – Νικολογιάννη: «Το αστείο καλύτερα να μην το έλεγες»

Για τη διαιτησία του μεγάλου ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ που ήρθε 0-0 κοντραρίστηκαν οι Κώστας Κετσετζόγλου και Τάσος Νικολογιάννης.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ποδόσφαιρο Viral Γενικά Podcast the postΑκούστε το άρθρο
Για τη διαιτησία του μεγάλου ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ που ήρθε 0-0 κοντραρίστηκαν οι Κώστας Κετσετζόγλου και Τάσος Νικολογιάννης.

Για τη διαιτησία του μεγάλου ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ που ήρθε 0-0 κοντραρίστηκαν οι Κώστας Κετσετζόγλου και Τάσος Νικολογιάννης, στον… αέρα του Bwin Sport FM.

Αφού οι δύο γνωστοί δημοσιογράφοι έκαναν ανάλυση στην αναμέτρηση, άρχισαν να μιλούν για τη διαιτησία στο ντέρμπι. Ο Τάσος Νικολογιάννης είχε δώσει στίγμα από την προηγούμενη μέρα με όσα έλεγε για τη διαιτησία.

Αρχικά ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Μουκουντί θα έπρεπε να έχει αποβληθεί σε δύο φάσεις, ενώ ξεκαθάρισε ότι κατά τη γνώμη του, ο διαιτητής ήθελε να προστατέψει την ΑΕΚ, κάνοντας αναφορά και σε άλλες φάσεις.

Από την άλλη ο Κώστας Κετσετζόγλου ξεκαθάρισε ότι μπορεί να συζητήσει για τη μία κάρτα του Μουκουντί αλλά γενικά ο διαιτητής ήταν σωστός στις περισσότερες αποφάσεις του.

Ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι αρκετοί θα έδιναν και κόκκινη κάρτα στο χτύπημα που έκανε ο Μπερνάρ στον Ρότα και τον έστειλε στο νοσοκομείο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Πάντως η ένταση ανέβηκε όταν ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ είπε ότι είναι αστείο να λέμε ότι ο αρχιδιαιτητής της UEFA στέλνει elite στη Super League 1 για να ευνοήσει την ΑΕΚ, με τον Τάσο Νικολογιάννη να αντιδρά και να του λέει ότι δεν έπρεπε να χαρακτηρίσει και ότι ο καθένας πρέπει να λέει αυτό που βλέπει.

Ακούστε όσα είπαν Νικολογιάννης – Κετσετζόγλου:

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αμφιβολίες έχει ο Λουτσέσκου για ΠΑΟΚ με απουσία Ιβάν – Το Κύπελλο με ΑΕΚ, το επικοινωνιακό παιχνίδι με Ολυμπιακό, το σπίτι στην Καστέλλα, η υποκρισία με Κάργα και οι σχέσεις με Πανσερραϊκό – Καραμανλή

Upopsi on GoogleNews

ΣΧΟΛΙΑ